Kaveldunsvägen 4b

Kaveldunsvägen 4b

Slutpris

5 400 000 kr


Löttingelund— Täby

Kaveldunsvägen 4b


Slutpris
5 400 000 kr

Löttingelund— Täby

Nästan nytt BR-radhus med pool i området!

Med ett av de bästa lägena finns nu ett av de populära BR-radhusen i Brf Sjöblomman till salu. 106 välplanerade och nästan helt nya kvadrat (byggt 2021) med 5 rum, trevlig trädgård och fantastisk eftermiddag och kvällssol med utsikt över poolområdet. Här har du tre rymliga sovrum samt ett allrum på övre plan, två exklusiva badrum med både takdusch och badkar. Huset har en separat tvättstuga utrustad med tvätt och torktumlare. Betonggrått kök från Vedum med många avlastningsytor och gott om förvaring med en öppen planlösning mot vardagsrummet. Här kommer du att trivas, allt är nytt fräscht och genomtänkt till minsta detalj. Ligger på morgonrocksavstånd till Rönningesjön och en badbrygga. Nära till bushållhållsplatser och omtyckta förskolan (Murgrönan) samt Täby Friskola F-5. Med bil eller en cykeltur genom Skavlöten når man Arninge handelsområde, eller så promenerar du till Gribbylunds centrum för att handla det du glömt på ICA. Vill du att dina barn ska få uppleva djur och natur tar du en promenad runt sjön till 4 H-gården Rönninge By. Har man bosatt sig i Gribbylund/Löttinge flyttar man sällan härifrån.


Boarea
106 kvm
Avgift
4 923 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-06-21

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna radhus på Kaveldunsvägen såldes av oss 2023-06-21. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Kaveldunsvägen.

Boka värdering

Lisa Almgren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Lotta Lönnquist, assisterande mäklare i Täby & Danderyd

Lotta Lönnquist

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.