Armévägen 66

Armévägen 66

Slutpris

5 600 000 kr


Gribbylund— Täby

Armévägen 66


Slutpris
5 600 000 kr

Gribbylund— Täby

Fantastiskt radhus för lilla familjen!

- Renoverat, klart att flytta in
- Tomt mot skogsparti
- 3 sovrum
- Ingen biltrafik
- Carport i länga

Välkommen till ditt nya drömhem i centrala Gribbylund! Detta fantastiska radhus på 99 kvm erbjuder en optimal planlösning och en smakfull design som genomsyrar varje rum. Med fyra rum blir detta hem den perfekta platsen för din familj att skapa varaktiga minnen. Köket och det nedre badrummet har genomgått en topprenovering med stilfulla detaljer. Varje kvadratmeter är omsorgsfullt planerad för att maximera funktionaliteten och skapa en bekväm livsstil. Det ljusa vardagsrummet har plats för både stor soffgrupp och matplats, båda med trevlig utsikt mot baksidan och inslag av skog och natur. Övre plan inhyser tre sovrum varav det största även har en mycket snygg garderobsvägg. Det finns också ett praktiskt förråd och uppgång till vinden. Den trevliga tomten på baksidan är en privat oas som vetter mot en samfällighet med skogsmark, vilket ger en känsla av lugn och ro mitt i den pulserande staden. Här kan du njuta av sommarkvällar och helger i harmoni med naturen. Radhuset ligger i ett idyllisk "Bullerbyområde" utan biltrafik, vilket gör det till en trygg och fridfull plats för barnfamiljer. Praktisk carport i länga för att skydda din bil från väder och vind. Här behöver du inte oroa dig för renoveringar eller förberedelser – radhuset är så fint att du kan flytta rakt in och börja skapa ditt nya liv. Nära till kommunikationer, skolor och förskolor blir vardagen smidig och bekväm. Skog, Rönningesjön och andra naturområden finns också inom räckhåll för dig som älskar utomhusaktiviteter. Missa inte chansen att uppleva allt detta själv!


Boarea
99 kvm
Driftkostnad
20 000 kr/år
Tomtarea
132 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-02-22

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna radhus på Armévägen såldes av oss 2024-02-22. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Armévägen.

Boka värdering

Lisa Almgren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.