Vetevägen 2

Vetevägen 2

Slutpris

8 200 000 kr


Löttingelund— Täby

Vetevägen 2


Slutpris
8 200 000 kr

Löttingelund— Täby

Rymlig villa med egen park till trädgård!

Upplev drömmen om ditt eget grönsaksland mitt i stadspulsen! Välkommen till denna fantastiska familjevilla med alla möjligheter för en hållbar och levande livsstil. Här får du inte bara bo centralt utan också njuta av närproducerade ägg från dina egna höns och smaka på de läckerheter du odlar i din egen trädgård. Stig in i den rymliga och charmiga villan som är omgiven av en parkliknande tomt. Den inbjudande atmosfären möter dig direkt när du kliver in genom dörren. Du kan se fram emot härliga stunder i vardagsrummet med öppen spis, perfekt för att skapa mysiga minnen under höstens kalla kvällar.

Om du någonsin drömt om att odla dina egna grönsaker, är detta den optimala platsen. De generösa odlingsytorna ger dig friheten att odla det du vill, från saftiga tomater till krispiga morötter, allt precis utanför ditt köksfönster. Detta hem har något för alla – inte bara gröna fingrar. För den sociala samlingen finns det ett stort garage och en rymlig vedbod, som förvandlas till den perfekta platsen för att samla nära och kära vid långbordet för festligheter som kräftskivor eller studentskivor.

Området Löttingelund är populärt av en anledning, och du kommer att förstå varför. Med närheten till skolor, förskolor och en busshållplats inom några minuters promenad blir vardagslogistiken enkel och smidig. Dessutom ligger Rönningesjön med sin härliga badbrygga bara en kort 5-minuters promenad bort, perfekt för avkopplande sommardagar. Så varför välja mellan stadsliv och bondgårdsliv när du kan ha det bästa av båda världar? Denna villa erbjuder dig möjligheten att skapa din dröm, mitt i hjärtat av staden. Låt fantasin bli verklighet och gör detta till ditt nya hem – ett hem som ger dig allt du önskar och mer därtill. Välkommen till det gröna paradiset mitt i stan!


Boarea/biarea
168/50 kvm
Driftkostnad
55 565 kr/år
Tomtarea
1 843 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2023-08-28

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Vetevägen såldes av oss 2023-08-28. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Vetevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.