Rusthållarevägen 2

Rusthållarevägen 2


Löttingelund— Täby

Rusthållarevägen 2Löttingelund— Täby

Trivsam familjevilla i populära Löttingelund!

VISNING 22/10 KL 11:00! Villa med en totalyta om 194 kvm. Villan erbjuder en trivsam atmosfär både inomhus och utomhus. De sociala ytor är generösa och inbjudande, med ett matrum som ansluter till både köket och vardagsrummet där en mysig braskamin finns. Härifrån har du tillgång till en balkong och en härlig uteplats för trevliga stunder utomhus. Dessutom finns ett mysigt andra vardagsrum med inglasat uterum för extra komfort. Bostaden har även två helkaklade badrum, varav ett inkluderar en bastu för avkoppling. Praktiska funktioner som en rymlig tvättstuga och gott om förvaringsutrymmen finns också tillgängliga. Här finns tre sovrum och ett allrum/hemmakontor, och möjligheten finns även att skapa ett fjärde sovrum med ett angränsande badrum.

Tomten är välskött och erbjuder fina lekytor, trädgårdsland och fruktträd. Dessutom finns ett stort garage med förråd, en friggebod och en asfalterad uppfart med laddbox för bilen. Både yngre och äldre har gott om möjligheter för lek och fritidsintressen på denna underbara plats.

Det här välbyggda Götenehuset skapar en tyst och lugn känsla där man känner sig hemma, och ligger i det omtyckta området Löttingelund, med närhet till natur, friluftsliv och goda kommunikationer. Förskolor och skolor, som F-5 Täby Friskola eller F-9 Hägerneholmsskolan, ligger nära bostaden. Det är också enkelt att ta sig med buss till Täby Centrum, Arninge Centrum, Kista, Vallentuna och Stockholm. För de som gillar cykling finns en cykelväg in till Stockholm.

Det mest fantastiska är kanske att bostaden är belägen bara en kort promenad från den vackra Rönningesjön, som erbjuder badplatser, vandringsleder, utomhusgym och sportaktiviteter. För de minsta finns 4H-gården Rönninge By med hästridning, och för fikasugna finns det möjlighet att njuta av våfflor. Under vintern plogas Rönningesjön för skridskoåkning och längdskidspår.

Det här huset och området har allt för att du ska trivas och skapa fina minnen. Välkommen till ditt drömhem!


Boarea/biarea
157/37 kvm
Driftkostnad
59 304 kr/år
Tomtarea
1 200 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2023-10-27

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Rusthållarevägen såldes av oss 2023-10-27. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Rusthållarevägen.

Boka värdering
Lisa Almgren
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Amanda Brommels
Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad