Oxenstiernas Allé 23

Oxenstiernas Allé 23

Slutpris

2 020 000 kr


Ursvik— Sundbyberg

Oxenstiernas Allé 23


Slutpris
2 020 000 kr

Ursvik— Sundbyberg

En lysande pärla på Oxenstiernas allé 23: Rymlig och modern bostad med charm och bekvämlighet!

***Accepterat pris***

Hemtrevlig pärla på eftertraktade Oxenstiernas allé väntar på dig! Här finner du en ljus och välplanerad bostad med nymålade tak och väggar (2023), och ett nyslipat golv behandlat med en nyans i vit (2023). Bostaden har alla bekvämligheter du kan önska, från full maskinell utrustning till generösa förvaringsutrymmen och ett rymligt sovrum som rymmer en stor säng. Här möts du av en modern atmosfär, med fräscha ytskikt och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, perfekt för socialt umgänge.

För att komplettera denna fantastiska bostad har du även tillgång till en rymlig balkong med eftermiddagssol och ett eget förråd i huset.

Utöver allt detta är bostaden del av Brf Kaffestugan, en stabil förening med god ekonomi.

Bra tillgänglighet till kollektivtrafik med buss precis utanför bostaden och en planerad tvärbana som beräknas vara klar 2024.
Området erbjuder ett rikt utbud av restauranger, convenience stores, skönhetssalonger och gym. Bortom Enköpingsvägen hittar du bekvämligheter som Willys, Hornbach, Systembolaget och Coop. Dessutom, precis vid bostadens ingång, har du tillgång till buss 504 som snabbt och effektivt förbinder dig med tunnelbanestationer i Hallonbergen eller Rissne inom ca. fem minuter.


Boarea
39 kvm
Avgift
2 707 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-05-29

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna lägenhet på Oxenstiernas Allé såldes av oss 2023-05-29. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Oxenstiernas Allé.

Boka värdering

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.