Porkalagatan 19

Porkalagatan 19

Slutpris

1 940 000 kr


Akalla— Kista— Stockholm

Porkalagatan 19


Slutpris
1 940 000 kr

Akalla— Kista— Stockholm

Porkalagatan 19 är en del av den väletablerade Brf Porkala och erbjuder en charmig 3:a belägen på husets toppvåning, den femte våningen. Denna 75,5 kvadratmeter stora lägenhet har nyligen fått en uppfräschning i vardagsrummet med nymålade väggar och nytt golv, vilket reflekterar modern smak och komfort. Lägenheten erbjuder en unik blandning av kvalitet, stil och en fantastisk utsikt, utan insyn från grannar.

Denna lägenhet ger en perfekt balans mellan ett välskött hem och möjligheter för dig att tillföra egna personliga detaljer. Balkongen i sovrum 1, belägen i nordväst, är en idealisk plats för att njuta av kvällens lugn, medan vardagsrummets franska balkong, i sydost, fyller rummet med morgonens första solstrålar.

Interiören är välbehållen, med praktiska klinkersgolv i hallen, en funktionell hatthylla och ett praktiskt förråd för förvaring. Vardagsrummet är rymligt och ljusfyllt, perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. Köket är fullt utrustat och erbjuder gott om plats för matlagning och samvaro.

Badrummet kombinerar elegans med funktionalitet, och sovrummen erbjuder både mysiga och rymliga alternativ. Sovrum 1 är idealiskt som barnrum eller arbetsrum, medan Sovrum 2 har gott om garderobsutrymme och tillgång till en inglasad balkong med en bedårande utsikt över Järvafältets natursköna landskap.

Porkalagatan 19 representerar mer än bara ett boende; det är en möjlighet till ett hem som du kan forma och göra till ditt eget, mitt i hjärtat av stadens puls. En inbjudande lägenhet som väntar på att bli ditt nya hem. Välkommen till en visning som kan bli början på ett nytt kapitel i ditt liv!

Brf Porkala, en väletablerad bostadsförening som nyligen uppgraderat till energieffektiva 3-glasfönster och förskönat sin innergård. Den uppfräschade innergården erbjuder nu en mängd faciliteter som lekplatser, en bollplan och gröna naturområden. För bekvämlighetens skull erbjuder föreningen flera tvättstugor och generöst med garageplatser. Dess ekonomiska styrka återspeglas i en imponerande låg skuldsättning på bara 1 693 kr per kvadratmeter (från 2022), samt välbalanserade månadsavgifter som täcker viktiga tjänster såsom värme, vatten, kabel-TV och fiberoptiskt internet. Dessutom ligger Brf Porkala i ett strategiskt läge med snabb tillgång till tunnelbana, bussar, förskolor och shoppingalternativ som Lidl, tillsammans med ett brett utbud av butiker och restauranger.


Boarea
75.5 kvm
Avgift
4 564 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-01-30

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna lägenhet på Porkalagatan såldes av oss 2024-01-30. Se alla våra försäljningar i Kista samt även på Porkalagatan.

Boka värdering

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.