Narviksgatan 5, Vån. 5 av 5

Narviksgatan 5, Vån. 5 av 5

Slutpris

1 900 000 kr


Husby— Kista— Stockholm

Narviksgatan 5, Vån. 5 av 5


Slutpris
1 900 000 kr

Husby— Kista— Stockholm

Utsikt, komfort och ekonomisk trygghet – allt i ett på Narviksgatan 5!

Kontakta mäklare för privat visning

El ingår i avgiften – Glöm extra kostnader; här får du fullständig ekonomisk trygghet med el som är inkluderad i månadsavgiften.
Högst upp – Njut av ultimat privatliv och en oförglömlig, fri utsikt över omgivningens grönska från denna topposition.
Njut av en obehindrad utsikt samtidigt som du tar del av den optimala solljuset tack vare balkongens sydvästläge.

Varmt välkommen till Narviksgatan 5, ett hem som erbjuder så mycket mer än bara en bostad. Beläget på den högsta våningen i ett av Husbys mest eftertraktade kvarter, kombinerar denna ljusa och rymliga 3:a om 76 kvm komfort och bekvämlighet på ett oemotståndligt sätt. Genomgående ljust laminatgolv från 2017 harmonierar smidigt med de ljusa väggarna, och det generösa vardagsrummet väntar på att inredas helt enligt dina egna drömmar och önskemål.

Köket är försedd med moderna bekvämligheter som en kyl och frys från Electrolux, båda från 2018, samt en pålitlig tvättmaskin från Bosch från samma år. Matplatsen är utöver det vanliga och bjuder på en underbar utsikt som förvandlar varje måltid till en pittoresk upplevelse. Dessutom har lägenheten två rymliga sovrum, vilket gör den idealisk för en växande familj eller som möjlighet för ett hemmakontor.

Förutom allt detta får du också tillgång till praktiska förvaringslösningar i form av en klädkammare och ett källarförråd. Men det som verkligen utmärker detta hem är balkongen, som bjuder på en enastående utsikt över omgivningens grönska.

Föreningen är en stabil HSB-förening med låg belåningsgrad. Månadsavgiften täcker inte bara värme, vatten och TV, utan även el. För den uppkopplade finns fiber-Internet, och för bilägare erbjuds p-platser i ett nybyggt garage. Med ca. 3 minuters promenad till tunnelbanan når du City på ungefär ca. 20 minuter. Som en extra bonus finns det flera förskolor och skolor i närheten, liksom Husbys äventyrsbad och ett centrum fullt av butiker och restauranger.

Välkommen hem!


Boarea
76 kvm
Avgift
5 752 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-02-10

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna lägenhet på Narviksgatan såldes av oss 2024-02-10. Se alla våra försäljningar i Kista samt även på Narviksgatan.

Boka värdering

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.