Blixtvägen 41

Blixtvägen 41

Slutpris

5 500 000 kr


Berghem— Järfälla

Blixtvägen 41


Slutpris
5 500 000 kr

Berghem— Järfälla

Huset som får livspusslet att fungera!

KOLLA PRISET! Välkommen till en stor välplanerad souterrängvilla med härliga sällskapsrum samt 5 rejäla sovrum - Bör ses!
Här finns god plats för den stora familjen. Tonåringarna kan få ett helt eget plan för sig själva. Önskas pingis eller biljardbord så ryms det. Är barnen små? Ja, då finns alla möjligheter till lek på båda planen. Baksidan erbjuder ett högt fint solläge. Lugnt och populärt villaområde med närhet till skola och fina lekplatser/naturområden.

När du kliver innanför dörren så möts du av en stor välkomnade hall med vackert ljusinsläpp från ett stort fönsterparti. En halv trapp upp möts du av en möblerbar hall, gäst wc, ljust trevligt Ballingslövkök med utdragslådor med dämpande funktion, stort lättmöblerat vardagsrum med fönsterparti som ger ett trevligt ljusinsläpp samt utgång till balkongen i sydväst med bra solläge. 2 st gedigna sovrum, stilfullt duschrum och klädkammare. En halv trappa ned så möts du av en spatiös hall som leder dig in i allrummet som är perfekt som större TV-rum eller hobbyrum med ingång till snickarverkstad samt utgång till altanen. 3 st gedigna sovrum, stilfullt helkaklat duschrum, tvättstuga, förrådsrum samt en extra förvaringsmöjlighet under trappan. Parkeringsplats på den asfalterade uppfarten samt 1 plats i garaget med fjärrstyrd port.

Järfälla kommun erbjuder Jakobsbergscentrum med god service som tex. förskola, skola, restauranger, idrottsanläggning, natur, livsmedelsbutiker, shoppingcentrum, bra kommunikationer via pendeltåg och bussar. Tågresan till Stockholm Central tar ca. 27 minuter. Närhet till E18 både norr- och söderut. Även Barkarby handelsplats finns i närheten med stort utbud av affärer, restauranger, nöjen, gym och ytterligare shopping i form av Barkarby Outlet med välkända klädmärken. Önskas bad finns det vid flera platser längs Mälaren.

Önskas en individuell visning med tanke på Coronaviruset? Ring oss!


Boarea/biarea
209/31 kvm
Driftkostnad
24 890 kr/år
Tomtarea
980 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2020-04-27

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Blixtvägen såldes av oss 2020-04-27. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Blixtvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.