Castorgränd 12

Castorgränd 12

Slutpris

1 050 000 kr


Skälby— Järfälla

Castorgränd 12


Slutpris
1 050 000 kr

Skälby— Järfälla

Unik bostad i lugnt och trivsamt område!

Varmt välkommen till en ljus och optimalt planerad bostad på 42 kvadratmeter i populära Skälby. Här bor du i en egen minivilla med både uteplats och förråd. Bostaden är belägen i ett lugnt och fritt läge med en unik utsikt över grannskapet.

Framför ingången till huset möts vi av en trädäckad uteplats. Här kan du njuta i lugnet med morgonfika, lunch eller grillkvällar med familj och vänner. Vi välkomnas av en hall med avhängningsmöjligheter, städskåp och plats för en garderob om så önskas. I anslutning till detta finner vi köket med vita luckor och bänkyta i trä. I denna del av bostaden ryms ett mindre matbord och har man fler gäster går det att täcka över spiraltrappan och på så sätt få ytterligare golvyta. Här är det ljust och inbjudande med fönster i två väderstreck och infällda spotlights i taket som ger belysning kvällstid.
Vidare in i badrummet möts vi av snygga materialval med kaklade väggar i vitt och grått klinkergolv. Här finns allt som behövs för de vardagliga rutinerna och även bekvämligheter så som tvättmaskin och värmegolv.
En spiraltrappa leder ner till det nedre planet. Här kliver vi direkt in i ett mysigt vardagsrum som rymmer en soffa och diverse möblemang som önskas. Denna del av bostaden erbjuder spel- och filmkvällar och även detta rum är utrustad med infällda spotlights som skapar ett trevligt ljus. Härifrån tar vi oss vidare in i den separata sovrumsdelen där det finn plats för större säng.

Här bor du i ett populärt och barnvänligt område nära förskolor, skolor, lekplatser, kommunikationer och natur. På endast några minuters bilfärd bort finner ni IKEA, Stockholm Quality Outlet samt E18. Med pendeltåg från Barkarby station tar du dig till Stockholm City på ca 20 min.

Välkommen till Castorgränd 12

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.
Johanna Blomster
073 231 38 07


Boarea
42 kvm
Avgift
3 545 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2024-04-14

Mäklarhuset Järfälla

Denna lägenhet på Castorgränd såldes av oss 2024-04-14. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Castorgränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.