Fabelvägen 11 / Kallhäll / Järfälla

Stor 3:a i högt och fint läge i Kallhäll!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
87.5 kvm
Avgift
6 007 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 8 (Hiss finns)
Såld
2020-04-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på fabelvägen såldes av oss 2020-04-21. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på fabelvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kallhäll är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

**** RING FÖR PRIVAT VISNING *** Välkommen till denna stora och välplanerade 3:a om hela 87,5 kvm i högt och fint läge i populära Kallhäll! Bostadsrätten som ligger på våning 4 är helt skyddad från insyn. Här finns rymligt kök med matplats vid fönster, stort vardagsrum, två bra sovrum, helkaklat och stambytt badrum samt separat WC. Trivsam balkong i högt och fint läge med fantastisk utsikt! Bra och stabil HSB-förening. Nära grönområden och kommunikationer. Denna bostadsrätt måste ses - välkommen på någon av visningarna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.