Järfällavägen 94b

Järfällavägen 94b

Slutpris

2 620 000 kr


Jakobsberg— Järfälla

Järfällavägen 94b


Slutpris
2 620 000 kr

Jakobsberg— Järfälla

Välplanerad bostad med två balkonger!

Välkommen till denna ljusa och fina trea om 73 kvm på Järfällavägen 94b!

Direkt innanför ytterdörren möts vi av en hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i snygg skjutdörrsgarderob. Från hallen når vi även det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare, tvättställ med kommod och gott om förvaringsmöjligheter i det rymligt skåp. Vidare från hallen kommer vi in i det luftiga och ljusa vardagsrummet/köket med öppen planlösning och fina ljusinsläpp. Köket är välutrustat i toppskick med sina släta ljusa köksluckor och kakel ovan den ljusgråa bänkskivan. Köket är utrustat med induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, micro, kyl/frys-skåp och rymlig diskho. Från vardagsrummet når vi sedan det luftiga sovrummet med plats för den bekväma dubbelsängen och förvaring bakom skjutdörrsgarderob. Från vardagsrummet når vi även en av bostadens två balkonger. Här får den mysiga lounge-gruppen med lätthet plats och ni kan sitta och njuta året runt om så behagar. Genomgående för bostaden är ljust målade väggar och parkettgolv.

Balkongen med sin inbjudande sällskapsyta vetter mot den grönskande innergården.

Utöver de goda förvaringsmöjligheterna i bostaden så finns även ett rymligt källarförråd. Bostadsrätten är belägen i BRF Mjölnaren i Söderdalen. Söderdalen är en ny och lugn stadsdel under blomstrande uppbyggnad. Här bor du nära grönområden, skola/förskola, pendeltåg ca 5min bort, affärer och rikligt med gång- och cykelbanor.

Välkommen att kontakta mig för mer information.
Med vänliga hälsningar, Denise Hägerstrand Mäklarhuset 0732319103


Boarea
73 kvm
Avgift
4 674 kr/mån
Rum
3 rum
Såld
2023-10-24

Mäklarhuset Järfälla

Denna lägenhet på Järfällavägen såldes av oss 2023-10-24. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Järfällavägen.

Boka värdering
Denise Hägerstrand, ansvarig mäklare i Järfälla

Denise Hägerstrand

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.