Kallhällsleden 16, Entréplan

Kallhällsleden 16, Entréplan

Slutpris

1 295 000 kr


Centrum— Järfälla

Kallhällsleden 16, Entréplan


Slutpris
1 295 000 kr

Centrum— Järfälla

Hemtrevlig 1:a i oslagbart centrumläge!

NYTT PRIS & NY VISNING NU PÅ SÖNDAG DEN 6/12! Perfekt boende för dig som vill bo med närhet till allt men ändå nå citypulsen på bara 25 minuter! Nu erbjuds den hemtrevliga 1:a på entréplan om ca 37 m² på en av Kallhälls mest centrala adresser. Genomgående stilfull bostad med parkett och delvis målade väggar, trevligt duschrum. Ljust och praktiskt kök med öppen planlösning mot det lättmöblerade vardagsrummet, sovdel ligger alldeles intill vardagsrummen som med enkla medel går att göra om till en sovalkov. Stor och mysig uteplats i sydvästligt läge med gott om soltimmar samt en bra yta att disponera för att ta emot ett större sällskap av gäster. Låg månadsavgift om 3 117 kr, endast egen förbrukning av hushållsel tillkommer. Förråd och tvättstuga i huset samt nås föreningens parkeringsplatser och garage på bekvämt avstånd. Kallhälls centrum och station nås på, 2 minuters promenad, här finns ett gott utbud av all handel som livsmedelsbutiker, restauranger & caféer, apotek m.m. Vacker och populär strandpromenad längs Bolinder strand nås på 10 minuter!

HSB BRF Källtorp - Solid och populär HSB förening belägen mitt i Kallhälls centrum. På bekväma avstånd når du centrum med välsorterade butiker med ett bra utbud av livsmedel, restauranger, apotek, blomsterbutik, café m.m. Föreningen har belåningsgrad på 7 850 kr i lån/kvm (årsredovisning 2019), en mysig innergård som kan njutas av föreningens medlemmar samt närhet till lekplats! Pendeltåg och busstation nås på 2 minuters gångavstånd och det tar ca 25 minuter in till Stockholm Central, E-18 nås på ca 10 minuter både norr- och södergående. Porttelefon finns att tillgå om det så önskas.
Läs mer om föreningen på https://www.hsb.se/norrastorstockholm/brf/kalltorp/hem/.
Perfekt första bostad eller den som vill ha närhet till centrum och city, flexibelt tillträde. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!


Boarea
36.5 kvm
Avgift
3 117 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-12-03

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Kallhällsleden såldes av oss 2020-12-03. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Kallhällsleden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.