Lädersättravägen 105, vån 7 / Kallhäll centrum / Järfälla

Stambytt 3:a om 81 m² på våning 7 med balkong i väst och ljusinsläpp från två håll!

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
5 598 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
7 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-06-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på lädersättravägen såldes av oss 2019-06-20. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på lädersättravägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kallhäll centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en härligt öppen och väldisponerad 3:a om 81 m² i centrala Kallhäll. Högt belägen med ljusinsläpp från två väderstreck ger en ljus och härlig känsla lägenheten genom, balkong i väst vilket ger eftermiddags- och kvällssol! Föreningen har 2013-2014 låtit utföra stambyte. Trevligt kök med nya rostfria vitvaror, integrerad diskmaskin och en öppen utsikt från köksfönstret. Vackra parkettgolv och fräscha ytskikt bostaden genom. Gott om förvaringsmöjlighet i förråd i lägenheten såväl som extern i källare. Golvvärme i hallen och spotlights. Nydragen el med jordfelsbrytare!

Uppskattad HSB-förening som har gjort det mesta i renoveringsväg, stambyte, fönsterbyte, balkongrenovering, nytt låssystem m.m. Fiber är indraget i föreningen. Uthyrningslägenhet finns tillgänglig för gäster till de boende. Barnvagnsrum, cykelrum, soprum samt tvättstuga. Goda kommunikationer med pendeltåg och buss från Kallhäll Station som du snabbt promenerar till. Även närhet till Kallhäll Centrum med restaurang, livsmedelsbutik, vårdcentral bibliotek m.m. Föreningen är välskött med en bra ekonomi och extra inkomster från kommersiella lokaler, garage- samt parkeringsuthyrning. Lån i föreningen 4 426 kr / kvm (2017), trots att många större renoveringsprojekt är gjorda. Gott om gästparkering just utanför porten

Varmt välkommen på visning

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Att bo i Kallhäll centrum

När du bor i Kallhäll centrum så erbjuds närhet till Mälarens vatten, fina friluftsområden och centrum med butiker, restauranger, service och pendeltåg mot Stockholm och Bålsta. Här finns även goda bussförbindelser i norra och västra delarna av Stockholm.

Fritid och närservice

Mälarens vatten erbjuder småbåtshamn och fina badplatser bl.a vid Kallhällsbadet och Bonäsbadet. Vackra friluftsområden erbjuds vid Bolinder, Görväln, Ängsjö och vid Järvafältet. För den golfintresserade finns en fin golfbana i Viksjö alt fina banor i grannkommunen, Upplands-Bro. Gym, sporthall, simhall, ishall, bowling samt utförsåkningsanläggningen Bruket är några andra sportaktiviteter som erbjuds i kommunen. Kallhälls centrum har service i form av butiker, restauranger, vårdcentral och tandläkare mfl. Önskas ett större centrum med ett jättestort utbud hänvisas du till Jakobsbergs centrum alt till Barkarby handelsplats där alla tänkbara butiker finns.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor i området, både kommunala och privata alternativ. För mer information se kommunens hemsida: https://www.jarfalla.se/forskolaochskola.4.21ecf32412f3454ebeb80003.html

Kommunikationer

Pendeltåget trafikerar Kallhäll mot Stockholm och Bålsta. Resan till Stockholm central tar ca 20 minuter. Det finns även goda bussförbindelser. För mer information se www.sl.se. Är du bilburen så nås E18 mot Enköping alt Stockholm via Stäket eller Kallhäll. Kallhäll ligger ca 23 km från centrala Stockholm. Det är även lätt att ansluta till E4:an om så önskas.

Mäklarhuset - Ett smart val!

Mäklarhuset har ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.