Lädersättravägen 105, vån 7

Lädersättravägen 105, vån 7

Slutpris

1 900 000 kr


Kallhäll centrum— Järfälla

Lädersättravägen 105, vån 7


Slutpris
1 900 000 kr

Kallhäll centrum— Järfälla

Stambytt 3:a om 81 m² på våning 7 med balkong i väst och ljusinsläpp från två håll!

Välkommen till en härligt öppen och väldisponerad 3:a om 81 m² i centrala Kallhäll. Högt belägen med ljusinsläpp från två väderstreck ger en ljus och härlig känsla lägenheten genom, balkong i väst vilket ger eftermiddags- och kvällssol! Föreningen har 2013-2014 låtit utföra stambyte. Trevligt kök med nya rostfria vitvaror, integrerad diskmaskin och en öppen utsikt från köksfönstret. Vackra parkettgolv och fräscha ytskikt bostaden genom. Gott om förvaringsmöjlighet i förråd i lägenheten såväl som extern i källare. Golvvärme i hallen och spotlights. Nydragen el med jordfelsbrytare!

Uppskattad HSB-förening som har gjort det mesta i renoveringsväg, stambyte, fönsterbyte, balkongrenovering, nytt låssystem m.m. Fiber är indraget i föreningen. Uthyrningslägenhet finns tillgänglig för gäster till de boende. Barnvagnsrum, cykelrum, soprum samt tvättstuga. Goda kommunikationer med pendeltåg och buss från Kallhäll Station som du snabbt promenerar till. Även närhet till Kallhäll Centrum med restaurang, livsmedelsbutik, vårdcentral bibliotek m.m. Föreningen är välskött med en bra ekonomi och extra inkomster från kommersiella lokaler, garage- samt parkeringsuthyrning. Lån i föreningen 4 426 kr / kvm (2017), trots att många större renoveringsprojekt är gjorda. Gott om gästparkering just utanför porten

Varmt välkommen på visning


Boarea
81 kvm
Avgift
5 598 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
7 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-06-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.