Lilla Hundens Gränd 16

Lilla Hundens Gränd 16

Slutpris

2 670 000 kr


Järfälla-Skälby— Järfälla

Lilla Hundens Gränd 16


Slutpris
2 670 000 kr

Järfälla-Skälby— Järfälla

Lägenhet med radhuskänsla i barnvänligt område!

Varmt välkommen till Lilla hundens gränd 16 i barnvänliga Skälby! Välplanerad 2:a med radhuskänsla och en riktigt stor trädgård. Uteplats i soligt sydväst läge med plats för stora grillmiddagar med vänner och släkt! Lägenheten totalrenoverades för några år sedan. Stora ljusa ytor samt gott om förvaring. Stort rymligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och matplats. Det stilrena köket har vita luckor som ger en modern och fräsch känsla. Här finns allt du behöver för att tillaga dina måltider och njuta av en trevlig matupplevelse. Badrummet är helkaklat och snyggt inrett. Här finns även en tvättmaskin och torktumlare för praktisk och bekväm tvättning.

Föreningen i området är välskött och har en hög trivselfaktor. Här finns tre lekplatser för barnens lek och utforskande. För föreningens medlemmar finns det även tillgång till faciliteter såsom bastu, festlokal, snickarverkstad, motionslokal, tvättstugor och en gästlägenhet. Detta ger en extra dimension till gemenskapen och gör det möjligt att njuta av olika aktiviteter och sociala evenemang.

Kommunikationerna i området är utmärkta med täta bussförbindelser till Barkarby och pendeltågsstationer som ger smidiga resor till Stockholm och andra destinationer. Detta gör det enkelt att pendla till arbete eller utforska olika delar av staden.

Inom bekvämt avstånd finns flera köpcentrum som Vällingby, Åkermyntan, Jakobsberg och Barkarby Handelsplats. Här hittar du ett brett utbud av butiker, restauranger och underhållning. Särskilt Barkarby Handelsplats erbjuder populära shoppingdestinationer som IKEA och Barkarby Outlet, vilket ger möjlighet till bekväm shopping och fynd.


Boarea
73.5 kvm
Avgift
3 867 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2023-09-12

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Lilla Hundens Gränd såldes av oss 2023-09-12. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Lilla Hundens Gränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.