Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Järfälla / Viksjö
Tegvägen 13, 1 tr
Accepterat pris: Kalkyl 2 075 000 kr
Anmäl bud
Boarea: 42,5 kvm
Avgift: 2 441 kr/mån
Driftkostnad: 370 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: 1 av 4 (Hiss finns)

Järfälla - Viksjö / Tegvägen 13, 1 tr

Nyproduktion!

NYPRODUKTION! Nu har ni chansen att köpa denna nyproducerade lägenhet i HSB Brf Enen. En läcker 1:a om 42,5 kvm med sovalkov och balkong om hela 7,5 kvm. För mer information som materialval, ekonomisk plan och stadgar, vänligen se bifogade dokument.

Bo i trevliga Viksjö, i ett mycket populärt och barnvänligt område med både skolor, sporthall, friluftsliv, Viksjö golfklubb och sjö!

Lägenheten är inte klar ännu så vi kommer inte in i lägenheten när det är visning. Mäklaren är på plats.

Preliminär inflytt: 16-18 Maj.

Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  42,5 kvm
 • Rum
  1 rum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2017
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme. FTX med värmeåtervinning.
TV/Internet
 • Internet- Anslutning via Fiber via gruppanslutning för hela föreningen i 36 månader. Kostnaden är obligatorisk för samtliga medlemmar och i föreningen och debiteras med 250 kr/mån.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Föreningen har 28 st parkeringsplatser samt 10 st carportar. Preliminär parkeringshyra är ca 500 kr/mån för plats med carport och ca 400 kr/mån för övriga.
Övrigt
 • Till lägenheten hör ett förråd beläget på kallvind.
Ekonomi
 • Avgift
  2 441 kr/mån
 • Försäkring
  120 kr/mån
 • Hushållsström
  250 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  370 kr/mån
 • Kommentarer driftkostnad
  Driftkostnaderna är schablonberäknade.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  2,5 % av prisbasbeloppet kr betalas av säljare.
 • Pantsättningsavgift
  1 % av prisbasbeloppet kr
 • Andel i förening
  1,30946
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  I månadsavgiften ingår värme och vatten.
Föreningen
 • Benämning
  HSB Brf Enen.
 • Allmänt
  HSB brf Enen är en s.k äkta förening och erbjuder ett lugnt och naturnära boende med närhet till det mesta! Med bara ett par minuter till Viksjö Centrum och naturen inpå knuten är det här ett boende att trivas i. HSB brf Enen kommer att bestå av två stycken femvåningshus med sammanlagt 53 lägenheter och kommer att byggas vid en lugn lokalgata omgiven av uppvuxna ekar. Lägenhetsstorlekarna varierar mellan 1 - 4 rum och kök. I båda husen kommer det att finnas hiss. Fasaderna får putsstruktur i ljus kulör och där alla lägenheter får balkong eller uteplats.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  - Miljöhus på gården för hushållssopor och källsortering av övriga sopfraktioner
  - Barnvagnsutrymme
  - Cykelrum
  - 1 styrelserum
Området
 • OMGIVNING
  Familjevänliga Viksjö är omgivet av naturområden och villakvarter. Området är idylliskt med närhet till vatten, natur och promenadstråk. I det närliggande naturreservatet Görväln finns naturliga och lättillgängliga förutsättningar för att ge sig ut på en promenad i det gröna. Här finns en närmare 8 km lång
  strandlinje med flera utsiktspunkter där du kan njuta av de harmoniska och varierande miljöerna. Utöver Görväln finns även ett naturområde vid namn Hummelmora med ytterligare skog och ängar för den friluftsintresserade. Utmärkande för området kring Viksjö är också närheten till Mälaren och dess glittrande vatten. Här finns flera badplatser för familjen och båtklubb för den båtintresserade. För den aktive finns det i närområdet tennishall, fotbollsplaner, motionsspår, simhall, träningslokaler och Viksjö golfklubb med både 9 och 18-hålsbana. Ca 500 meter väster om Görvälns slott ligger Brukets skidbacke för skidåkning och andra vinteraktiviteter. Viksjö är perfekt för den sport- och friluftsintresserade!

  SERVICE
  I Viksjö finns det som behövs i form av affärer, restauranger och service. I Viksjö Centrum finns bland annat en prisbelönt ICA-butik med ett stort och bra sortiment. Här finns även apotek, blomsterbutik, tandläkare, systembolag och pizzerior. Det finns planer på att bygga ut Viksjö Centrum med cirka 1 750 kvadratmeter ny handelsyta. Önskar du ett större utbud av affärer och resturanger ligger Jakobsbergs Centrum inte långt bort. Här finns en inomhusgalleria med över 100 butiker.

  SKOLOR
  Viksjö är ett område för alla åldrar. Här finns hela 13 förskolor för de yngsta och fem grundskolor för de lite äldre. I Jakobsberg finns bland annat fem gymnasieskolor med olika inriktningar och en kulturskola. Idylliskt med närhet till vatten, natur och promenadstråk.

  KOMMUNIKATIONER
  Det finns goda kommunikationer med både buss och pendeltåg från Jakobsbergs Centrum och Barkarby station. Med anslutningsbuss tar du dig från Viksjö Centrum till Jakobsberg på cirka 10 minuter. Jakobsbergs pendeltågstation ligger ungefär 3,5 km bort och här tar
  du dig till Stockholms centrala delar på bara 20 minuter. Från Barkarby station tar du dig in till Stockholm central på ca 17 minuter och tågen går med regelbunden trafik. Har du bil, går E18 genom hela kommunen och det är nära till både Bromma och Arlanda flygplats. Vill du åka till grannkommunerna
  Kista och Sollentuna går det direktbussar flera gånger per dag.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten