Vasavägen 53

Vasavägen 53

Slutpris

1 400 000 kr


Jakobsberg— Järfälla

Vasavägen 53


Slutpris
1 400 000 kr

Jakobsberg— Järfälla

Nyrenoverad etta i toppskick!

* Accepterat pris - ring för privatvisning!* Varmt välkommen till Vasavägen 53 - en nyrenoverad liten pärla med promenadavstånd till Jakobsbergs Centrum!

Nu kan du förvärva denna enrummare om 25,5 kvm med en öppen planlösning och generösa ytor. Bostaden har genomgått omfattade renoveringar år 2021 och är nu redo för sin nya ägare. Det välplanerade upplägget gör att bostaden känns luftig i den öppna planlösningen. Modernt vitt kök från IKEA med bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Utrustat med kyl/frys, ugn/spis, köksfläkt och inbyggd micro. Den smarta sovalkoven rymmer en 105-säng. Bostaden har ett härligt ljusinsläpp från de tre fönstren mot föreningens innergård. Ett perfekt första boende eller övernattningslägenhet. Till lägenheten tillhör ett förråd och en matkällare.

Gångavstånd till Jakobsbergs Centrum, dess galleria, salutorg och köpcentrum. Nära till IKEA, Barkarby handelsplats och outletområde med ett stort utbud av restauranger och kaféer som erbjuder något för alla smaker. I närområdet finns även stora natursköna friluftsområden och möjlighet till bad i Mälaren. Brf Wasa i Jakobsberg är en mycket välskött förening med friköpt tomt och en belåningsgrad på endast 511 kr/kvm (år 2019).

Välkommen på visning!

Moa Örnberg
Fastighetsmäklare Mäklarhuset
073-231 38 04


Boarea
25.5 kvm
Avgift
1 959 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-08-13

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Vasavägen såldes av oss 2021-08-13. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Vasavägen.

Boka värdering
Moa Örnberg, ansvarig mäklare i Vällingby-Hässelby

Moa Örnberg

Ansvarig mäklare
Denise Hägerstrand, assisterande mäklare i Järfälla

Denise Hägerstrand

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.