Alingsåsvägen 14 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Alingsåsvägen 14, Originalcharm!

Slutpris
3 020 000 kr
Boarea
51 kvm
Avgift
3 561 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2019-04-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Alingsåsvägen såldes av oss 2019-04-27. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Alingsåsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmig 3:a på populära Alingsåsvägen som är optimalt planerad, renoverat badrum, balkong i sydväst med sol från luch till kväll samt trevliga brädgolv!

Lägenheten ligger i ett eftertraktat läge nära till Hammarbyhöjdens centrum som erbjuder restauranger, livsmedelsbutiker och övrig service samt nära till gröna linjens tunnelbana. En liten promenad från fastigheten har man trevliga Nytorps Gärde med stora öppna gräsytor och badmöjligheter i en stor utomhuspool. Liten promenad längre bort kommer man till Nackareservatet med badsjöar, trevliga promenadstråk, utförsåkning samt en 9 håls golfbana.

Här kan du bo på lugn gata i stabil bostadsrättsförening med närhet till kommunikationer, fina promenadstråk samt gångavstånd till Södermalm.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration