Arkövägen 23 / Kärrtorp / Johanneshov / STOCKHOLM

Rymlig 3:a (möjlig 4:a) med ljusa ytskikt och utgång till balkong med många soltimmar!

Utgångspris
2 995 000 kr
Hur mycket kan du låna?
Räkna på boendekalkyl
Boarea
69 kvm
Avgift
3 163 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse Budgivning

Varmt välkommen till denna trivsamma 3:a om ca 69 kvm belägen i rofyllt område på lugn återvändsgata. Lägenheten erbjuder en generös hall med avhängning och rikligt av förvaringsmöjligheter. Ett rymligt vardagsrum med ljusa ytskikt och möbleringsalternativ samt utgång till trivsam balkong med många soltimmar. Kök med arbetsytor i både rostfritt och laminat samt förvaringsmöjligheter i ljus skåpsinredning, kökets vitvaror är nya från 2017. Helkaklat badrum med vädringsfönster ut mot baksidan.

Här erbjuds ett boende med ypperliga förvaringsmöjligheter på lugn gata i direkt närhet till Nackareservatet, vatten, trevliga promenadstråk samt livsmedelsbutik och allmänna kommunikationer.

Sponsrade länkar
Bilder
Visa alla 13 bilder
Inspiration
Planritning
Alternativ planlösning.
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Hall,
  Ljus och rymlig hall med rikligt av förvaringsmöjligheter via garderober samt överskåp med beslag i tidstypiskt utförande. Avhängningsmöjligheter via stång i den inre hallen mot badrummet. Säkerhetsdörr ut mot trapphuset.

  Vardagsrum,
  Stort och rymligt vardagsrum med ljusa väggar och originalparketten bevarad. Ett rum med möbleringsalternativ samt rikligt ljusinsläpp via stort fönsterparti samt balkongdörr som vetter åt sydväst. Balkong med plats för bord och stolar ut mot lugn gata. Vardagsrummet nås via hall och det större av de två sovrummen.

  Badrum,
  Helkaklat badrum med ljusgrått klinker och vitkaklade väggar med grå bård. Badrummet är utrustat med vägghängd wc-stol, handfat. Ovanför handfatet sitter ett väggfast badrumsskåp med spegeldörrar. Duschhörna med draperi samt tvättmaskin och torktumlare.

  Sovrum 1,
  Detta sovrum ligger i anslutning till vardagsrummet och går med enkelhet att gränsa av till två sovrum alternativt sovrum och kontor. Rummet nyttjas idag som sovrum med säng och garderob. Ett rum med ljusa ytskikt och ekstavsparkettgolv. I anslutning till sovrummet ligger även en klädkammare för diverse förvaring.

  Sovrum 2,
  Detta sovrum ligger mot lugn baksida utan insyn. Sovrum med ljusa väggar och ekstavsparkettgolv. Rummet rymmer med enkelhet dubbelsäng samt byrå.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  69 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  3 rum (2-3 sovrum)
 • Våning
  1 av 3
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1949
TV/Internet
 • Fastigheten är ansluten till kabelnät via ComHem samt fiberoptiskt nät via Stokab.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Föreningen har 54 garage. Det är kö till garagen. Kostnaden för ett garage varierar beroende på storlek, från ca 600 kr till ca 750 kr. Boendeparkering i området enligt Stockholm Stads bestämmelser.
Övrigt
 • I anslutning till föreningens fastigheter finns flera olika skolor, från förskola till gymnasium. Det finns också många olika lekparker, bland annat Fyrenparken med en plaskdamm och en öppen förskola.

  I Kärrtorp bor människor i alla åldrar, från småbarnsfamiljer till pensionärer. Det finns ett stort torg i Kärrtorps centrum med fontän som ger en härlig känsla sommartid. Där hittar man Ica, Konsum med postbetjäning, teater och kvartersbio. Frisör, cykel-affär, apotek, blomsteraffär och restauranger samt bankomat.

  På bekvämt gångavstånd från föreningens fastigheter hittar man många anläggningar för fritidsaktiviteter t.ex motionsslingor, promenadstråk, golf och en badplats i Söderbysjön. Vill man ta en längre promenad kan man fortsätta längs skogsvägarna ända till Hellasgården eller kanske ta en cykeltur till Flatenbadet.
Ekonomi
 • Avgift
  3 163 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  1,17000
 • Pantsättning
  är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2017-11-10.
 • Planerade avgiftsändringar
  Avgiften höjs 5% från april 2018. (Uppgift kontrollerad 2018-01-02)
Föreningen
 • Benämning
  Brf Långe Jan 2 i Stockholm.
 • Allmänt
  Brf Långe Jan 2 ligger på gränsen mellan Kärrtorp och Björkhagen, perfekt mellan stad och natur. Det är bara ett stenkast från Nackareservatet och gångavstånd till både Kärrtorps och Björkhagens centrum med affärer och övrig samhällsservice.

  Föreningen bildades 2009 och består av 88 lägenheter varav 83 bostadsrätter och 5 hyresrätter. I föreningens fastighet finns flera lokaler, bla Jesses Krog.
  Marken till fastigheten är upplåten med tomträtt. Avgäldsperioden är på 10 år och nuvarande avgift är på 381 600 kr per år och gäller från 2009-01-01. Detta betyder att avtalet kommer omförhandlas 2018.

  Besök gärna föreningens hemsida: www.brflangejan.se
 • Kommande renoveringar
  Pågående renovering:
  Renovering av Jesses krog till följd av omfattande vattenskada i restaurangens kök. Beräknas vara klar i januari 2018.

  Planerade renoveringar/åtgärder:
  Byte av ventilationsdon i samband med nästkommande OVK 2018
  Energideklaration 2019-2020
  Fasadmålning 2019-2020
 • Kommande avgiftshöjningar
  Avgiften höjs 5% från april 2018. (Uppgift kontrollerad 2018-01-02)
 • Gjorda renoveringar
  2017: Dränering av gaveln Arkövägen 1
  2017: Upprustning av hyresrätter utifrån besiktning
  2017: Portkodslås i samtliga portar och källardörrar
  2016: Byte av frånluftsfläkt i samtliga trappuppgångar
  2013-2014: Renovering av trapphus
  2013: Dränering längs vissa delar av fastigheten
  2012: Ny el i källare
  2011-2012: Fönsterbyte med nya ytterbågar i aluminium
  2011: Nytt tak över garagelänga
  2010: Uppförande av två tvättstugor
  2010: Uppförande av miljörum
  2009: Installation av bredband via fibernät
  2005-2010: Stambyte i kök och badrum
  2005: Nya elstigar
  1998: Omläggning av tak - underlag, betongpannor
  1983: Renovering av samtliga balkonger
  1982: Tilläggsisolering av vinden
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Tvättstuga
  Föreningen har två tvättstugor: Arkövägen 23 (med ingång från gatan) samt Arkövägen 9 (med ingång från gatan via en dörr i valvet). På Arkövägen 23 finns 3 tvättmaskiner varav en grovtvättmaskin, torkskåp och torktumlare. På Arkövägen 9 finns 2 tvättmaskiner, torkskåp, torktumlare samt kallmangel.

  Barnvagnsrum
  I direkt anslutning till port källaringången vid port 9 finns ett barnvagnsförråd som är nyligen ombyggt för att få plats med många vagnar. Det är fritt att använda för de som bor i den längan av husetkroppen. Det är samma nyckel som till porten/tvättstugan/återvinningsrummet som går till barnvagnsrummet.

  Cykelrum
  I källaren finns cykelrum. Varje cykelrum delas av ett antal portar.

  Återvinningsrum
  Föreningens återvinningsrum är beläget på baksidan vid Jesses krog i garage nummer 901. Följande kan återvinnas i återvinningsrummet: Tidningar och andra papperstrycksaker, pappersförpackningar, kartonger och wellpapp, glasförpackningar, metallförpackningar, plastförpackningar, batterier, glödlampor, trasiga elektronikprylar och grovsopor som ryms i kärlen.

  Snickeri & Verkstad
  Föreningen har en lokal under porten Arkövägen 3 som kan användas av alla boende i föreningen som en tillfällig snickeri- eller verkstadslokal för hobbyrenovering, t ex om du vill renovera ett par stolar eller en byrå.

  Källar- och matförråd
  Till varje lägenhet finns ett större förråd och ett "matförråd", som ingår i avgiften. Källarförråden är ca 8 kvadrat, de som ligger mot gatan till är mer långsmala än de som ligger mot baksidan. Matförråden är precis som det låter utformat som ett matförråd, dvs som ett stort skafferi med hyllplan. Motsvarar ca 1,5 kvadrat. Matförråden som har varsin hänglåsdörr är grupperade 6 och 6 bakom en annan låst dörr.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Dokument & Länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration
Följ oss i sociala medier