Axvallsvägen 45

Axvallsvägen 45

Slutpris

5 100 000 kr


Björkhagen— Johanneshov— Stockholm

Axvallsvägen 45


Slutpris
5 100 000 kr

Björkhagen— Johanneshov— Stockholm

Gavellägenhet - Solig balkong- Fantastiskt skick- Skuldfri Brf

På Axvallsvägen 45 har det skapats magi! Bostaden ligger på husets gavel och får ett generöst ljusinsläpp från tre väderstreck. Lägenheten har ett genomgående gott skick där renoveringarna har gjorts med smarta och vackra materialval. Köket har renoverats med beaktning för byggåret, charmen finns kvar men ni slipper den låga bänkytan och de otäta luckorna. Här hittar ni istället b.la bänkytor i Carraramarmor, renoverade skjutdörrar, höganäskakel, Marrakech klinker och inbyggd diskmaskin.
De tre sovrummen är alla insynsskyddade och väl planerade med gott om förvaring. Vardagsrummet har som resterande del av bostaden en vacker ekparkett och rummet bjuder in till både mysiga hemmakvällar och fest. Balkong är perfekt placerad med utgång från vardagsrummet, här sitter ni ett större sällskap och njuter av eftermiddags/kvällssolen.

Här blir ni medlemmar i Brf Snöstormen 1. Föreningen är stabil och skuldfri förening som bildades 1987.
Gångavstånd till Björkhagens och Hammarbyhöjdens centrum med vårdcentral, restauranger, post, apotek, livsmedelsbutiker, frisör och café. God kommunikationer med tunnelbanans gröna linje, 5 min till Gullmarsplan och 10 min på cykel så tar n ier till Hammarbysjöstad och Södermalm.


Boarea
78 kvm
Avgift
3 545 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns ej)
Såld
2018-01-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.