Boråsvägen 14

Boråsvägen 14

Slutpris

3 650 000 kr


Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Boråsvägen 14


Slutpris
3 650 000 kr

Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Stilrent renoverad 2:a i skuldfri förening!

Skuldfri förening och bostaden är genomgående renoverad med sobra materialval. En optimal planlösning och med fönster i tre väderstreck, ett genomgående generöst ljusinsläpp. Lättmöblerat vardagsrum som leder ut till möblerbar balkong i sydväst. Rofyllt sovrum som erbjuder plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Stilrent kök med matplats, ett underbart badrum och utmärkta förvaringsmöjligheter.

Eftertraktat lugnt läge i området där ni har direkt närhet till service och kommunikationer såväl som grönområden. Nytorps gärde som leder vidare ut i Nackareservatet, här finns elljusspår, utegym, badsjöar, golfbana och härliga promenad- och cykelvägar. Kort promenad till Finn Malmgrens plan, ett torg i Hammarbyhöjdens mittpunkt, med matvarubutik, apotek, blomsterbutik, bageri, caféer och gym m.m. Här ligger tunnelbanan som tar dig till Södermalm på 6 minuter och T-centralen på 13 min.

Boka gärna in er till kommande visningar för att inte missa denna möjlighet!


Boarea
52 kvm
Avgift
2 986 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-05-03

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Boråsvägen såldes av oss 2023-05-03. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Boråsvägen.

Boka värdering

Jessica Winter

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.