Finn Malmgrens Väg 28 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Finn Malmgrens väg 28 - Hammarbyhöjden

Slutpris
2 375 000 kr
Boarea
54 kvm
Avgift
3 451 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2014-02-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Finn Malmgrens Väg såldes av oss 2014-02-13. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Finn Malmgrens Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med attraktivt läge i Hammarbyhöjden finner du denna trevliga tvåa i gavel! Lägenheten är välrenoverad där samtliga ytskikt har renoverats med stilrena och moderna materialval där stor hänsyn har tagits till funkis-detaljer från byggnadsåret. Lägenheten disponeras idag som en tvåa med stort kök med plats för stora middagssällskap!

Lägenheten är belägen i vackra och populära Hammarbyhöjden. Här har du både närheten till naturen i och med Nackareservatet samtidigt som det är mycket nära till Söders puls. Utanför porten har du Hammaryhöjdens centrum där du hittar det mesta för ditt vardagliga behov. Tunnelbanan når du på endast 1 minut.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.