Finn Malmgrens väg 2A / Hammarbyhöjden / Johanneshov / STOCKHOLM / Nyproduktion

Bli först att flytta in i denna välplanerade 3:a om 77 kvm med inglasad balkong i väster!

Slutpris
5 000 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
4 838 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2016-12-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Finn Malmgrens Väg såldes av oss 2016-12-27. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Finn Malmgrens Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Söndag efter söndag, visning efter visning. Att hitta sin drömlägenhet kan vara ett hårt och nästan lite jobbigt arbete. Trösten är att vissa lägenheter är väl värda att vänta på - och en sådan lägenhet är 3:an (möjlig 4:a) på Finn Malmgrens väg 2A.
Väldisponerad 3:a med stor inglasad balkong i härligt solläge! Tilltalande planlösning med sociala sällskapsytor och genomgående ljusflöde som skänker härlig rymd. Ett underbart hem där varje kvadrat tjänar sin fulla rätt och erbjuder avskild sovrumsdel med två bra sovrum samt ett stort badrum med praktisk tvättbänk samt separat gäst WC. Rogivande och ljusa färger, fina golv och ett stilrent kök som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Utmärkt förvaring i flertalet garderober gör detta till ett mycket funktionellt och familjärt hem.

Preliminär inflyttning slutet av Mars 2017.
Vid frågor kontakta fastighetsmäklare Henrik Hammarstrand.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration