Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Johanneshov / Hammarbyhöjden
Finn Malmgrens väg 2A
Boarea: 77 kvm
Avgift: 4 838 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 sovrum
Våning: 3 av 4 (Hiss finns)

Nyproduktion / Johanneshov - Hammarbyhöjden / Finn Malmgrens väg 2A

Bli först att flytta in i denna välplanerade 3:a om 77 kvm med inglasad balkong i väster!

Söndag efter söndag, visning efter visning. Att hitta sin drömlägenhet kan vara ett hårt och nästan lite jobbigt arbete. Trösten är att vissa lägenheter är väl värda att vänta på - och en sådan lägenhet är 3:an (möjlig 4:a) på Finn Malmgrens väg 2A. Väldisponerad 3:a med stor inglasad balkong i härligt solläge! Tilltalande planlösning med sociala sällskapsytor och genomgående ljusflöde som skänker härlig rymd. Ett underbart hem där varje kvadrat tjänar sin fulla rätt och erbjuder avskild sovrumsdel med två bra sovrum samt ett stort badrum med praktisk tvättbänk samt separat gäst WC. Rogivande och ljusa färger, fina golv och ett stilrent kök som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Utmärkt förvaring i flertalet garderober gör detta till ett mycket funktionellt och familjärt hem. Preliminär inflyttning slutet av Mars 2017. Vid frågor kontakta fastighetsmäklare Henrik Hammarstrand.


Provmöblera
Original Planlösning
Original Planlösning
Alternativ Planlösning
Alternativ Planlösning
Alternativ Planlösning
Alternativ Planlösning
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Hall Välkomnande och rymlig hall med gott om avhängning och förvaring bakom vita fronter. Gäst WC I anslutning till hallen ligger gäst wc med klinkergolv, wc-stol. handfat och spegel på vägg. Vardagsrum Spatiöst vardagsrum i gavel med given plats för soffgrupp och tv-möblemang. Socialt öppen och trevlig planlösning mot kök gör detta till ett rum att umgås och trivas i. Utgång till den inglasade balkongen i västerläge. Kök Välplanerat kök i funktionell som skapar goda arbetsytor ovan vit arbetsbänk med dubbla hoar. Praktiska över- och underskåp inrymmer all önskvärd förvaring bakom vita fronter och push to open funktion. Stilsäkert stänkskydd i Carrara med ljus fog som lyses upp på ett fint sätt av infällda led spotlight. Full maskinell utrustning från Bosch som består av diskmaskin, ugn, fläkt, micro,häll, kyl och frys. Sovrum 1 Rogivande master bedroom med god förvaring i flertalet garderober som lämnar generös golvyta och trivsam rymd. Plats för stor dubbelsäng, tillhörande nattduksbord och byrå om så önskas. Sovrum 2 Ljust sovrum med plats för säng liksom förvaring eller arbetshörna. Vitmålade väggar och harmoniskt ljusinsläpp mot innergården. Badrum Stilfullt badrum i sober färgsättning med vitt badrumsporslin. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk tvättbänk med ovanhängande skåp till förvaring. Kommod till förvaring, spegelskåp med belysning och handduksvärmare.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  77 kvm (Boareauppgifter enligt säljaren)
 • Rum
  3 rum (max 3 sovrum)
TV- och Internetanslutning
 • Fiber indraget i huset. Bredbandsnätet består av fiberkabel till fastigheten med så kallad triple playfunktion som levererar digital-tv, telefoni och internetanslutning.
Bilplats/Övriga byggnader
 • 32 st garageplatser med förråd varav 1 st handikappanpassade. Garage kostar ca 1000 kr/mån exkl moms.
Övrigt
 • I kvarteret Hydrografen i Hammarbyhöjden finns något för alla – smarta små lägenheter med lugnt läge mot den fina innegården, trädgårdslägenheter med egen uteplats, genomgående lägenheter med balkong och penthouselägenheter med fantastiska takterrasser. Eget garage för de boende finns under huset med direktaccess från hissen. Du som bor i Hydrografen har endast 500 m till närmsta tunnelbanestation. Det är grön linje som trafikerar Skarpnäck – Hässelby. Endast 7 minuters restid från Hammarbyhöjden till Södermalm samt 11 minuter till centralen. Vid Gullmarsplan finns Tvärbanan och ifrån Årstaberg går pendeltåget. Med bil tar du dig snabbt ut till Södra länken och väg 73.
Ekonomi
 • Avgift
  4 838 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme och vatten
 • Försäkring
  150 kr/mån
 • Hushållsström
  250 kr/mån
 • Bostadsrättstillägg
  75 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  475 kr/mån
 • Kommentarer driftkostnad
  Driftkostnaderna är schablonmässiga.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  1,9369
Föreningen
 • Benämning
  Brf Hydrografen 1.
 • Allmänt
  Brf Hydrografen 1 Bostadsrättsföreningen Hydrografen 1, registrerades hos Bolagsverket 2014-09-11. Föreningen har under maj 2015 påbörjat nyproduktion av 59 lägenheter varav 2 bolokaler samt gård med underliggande garage innehållande 32 platser på fastigheten Hydrografen 1 i Stockholms kommun. Inflyttning kommer att påbörjas med början i december 2016 och sträcker sig fram mot våren 2017. Föreningen inner marken med tomträtt. Gemensamma utrymmen som cykelrum, barnvagns/rullstolsrum och föreningsförråd. Samtliga lägenheter har tillgång till lägenhetsförråd i källarplanet. Finplanerad mark med gräsytor och planeringar, plattbelagda gångar och asfalterad nedfart till garage. Cykelparkeing finns i anslutning till entréer och på gård. Samtliga lägenheter i markplanet har tillgåmg till en eller fler uteplatser enligt ritning. Avfalllsstation med behållar är belägen vid gata.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.