Finn Malmgrens Väg 52
Finn Malmgrens Väg 52
Rikard Billborn, ansvarig mäklare i Hammarbyhöjden
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Rikard Billborn

Ansvarig mäklare

Kommande försäljning

Finn Malmgrens Väg 52


Hammarbyhöjden— Johanneshov— STOCKHOLM

Finn Malmgrens Väg 52


Kommande försäljning

Hammarbyhöjden— Johanneshov— STOCKHOLM

Välplanerad 2:a om 45 kvm med balkong ifrån vardagsrum med soltimmar!

Hjärtligt välkommen till denna väldisponerade lägenhet om ca 45 kvm belägen på 1 tr. En utmärkt 2:a med rymligt vardagsrum som erbjuder möbleringsalternativ samt ljusa ytskikt, stora fönsterpartier, trägolv samt utgång till balkong mot lummig baksida i västligt läge. Rikligt utrustat kök med arbetsytor i rostfritt och förvaringsmöjligheter högt som lågt, matplats invid fönster. Helkaklat badrum i anslutning till hallen med badkar och vädringsfönster. Här bor Ni med naturen runt knuten i Brf med stabil ekonomi i direkt närhet till allmänna kommunikationer samt livsmedelsbutiker.

Välkommen på visning!


Boarea
45 kvm
Avgift
2 995 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Kontakta Rikard för mer information kring Finn Malmgrens Väg 52 Anmäl intresse.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Upptäck med smarta digitala verktyg




Rumsbeskrivning

01
Beskrivning av samtliga rum

Hall,
Välkomnande hall med ljusa väggar och tak med originalgolvet bevarat. Generös hall med plats för hatthylla och skoförvaring samt förvaringsmöjligheter via tre garderober med överskåp i tidstypiskt stil.
Hallen ligger i direkt anslutning kök, vardagsrum samt badrum.

Badrum,
Stambytt badrum med ljusgrått klinkergolv och vitkaklade väggar, vädringsfönster ut mot lummig baksida. Badrummet är utrustat med badkar med duschmöjligheter, handfat samt wc-stol. Förvaring genom badrumsskåp ovanför handfatet med spegeldörr.

Kök,
Kök som erbjuder rikligt med förvaringsmöjligheter högt som lågt samt arbetsyta i rostfritt och laminat. Diskbänk med dubbla hoar samt vitt kakel som stänkskydd på väggen mellan arbetsyta och överskåpen. Köket är utrustat med gasspis med ugn och fläkt båda i rostfritt utförande. Integrerad diskmaskin och kyl/frys. Matplats invid fönster mot gata. Kökets väggar och tak är målat vitt och golvet utgörs av ett plankgolv.

Sovrum,
Sovrum i anslutning till köket med öppning mot vardagsrummet, möbleringen i vardagsrummet gör denna passage igensatt. Sovrummet disponeras genom säng med nattduksbord samt arbetsplats. Sovrummets väggar och tak är ljust färgsatt med det genomgående plankgolvet. Persienner och mörkläggningsgardin mot fönsterparti.

Vardagsrum,
Rymligt vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp via fönsterparti och balkongdörr ut mot lummig baksida. Vardagsrummet disponeras idag genom soffa, matsalsbord och arbetsplats. Ett vardagsrum som erbjuder möbleringsalternativ och utgång till balkong med plats för bord och stolar i rakt söderläge.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

45 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

Rum

2 (1 sovrum)

Våning

1 av 3

Tillträde

Enligt överenskommelse


02
Övrigt

OMRÅDET:
Hammarbyhöjden består till största delen av flerbostadshus från 30- och 40-talet samt några modernare 90- tals hus. Området är idag ett attraktivt bostadsområde med dess närhet till innerstan, naturen och sina goda kommunikationer. Med cykel tar du dig över Johanneshovsbron in till Söders puls på bara några minuter. I närheten finns även det populära friluftsområdet Nackareservatet med fina promenadstråk, badsjöar, löparspår, friluftsgym och golfbana. Sommartid öppnar utomhusbassängen upp vid Nytorps gärde där man kan bada och njuta under varma dagar. Vintertid finns Hammarbybacken för den som gillar skidåkning.

SERVICE:
I Hammarbyhöjden har du nära till det mesta. I Hammarbyhöjden Centrum finns all tänkbar service såsom Konsum, apotek, 7-eleven, kemtvätt, gym, bankomat, restauranger m.m. På kort avstånd finns även Hammarby Sjöstad med stort utbud av trevliga restauranger, caféer och butiker samt Sickla Köpkvarter med allt du behöver. Globen City med dess rika utbud på affärer, idrotts- samt konsertarrangemang finns också inom kort gångavstånd.
 
KOMMUNIKATIONER:
Hammarbyhöjdens T-bana ligger 5min från bostaden. Med T-banan tar du dig in till söder på ca 10 minuter och till T-Centralen på 15 minuter.

BUDGIVNINGEN:
Mäklarhuset tillämpar "öppen budgivning". Det innebär att du som lämnar samtycke till att visa namn och telefonnummer för dina bud, också kommer att få se övriga öppna budgivares namn och telefonnummer på budgivningslistan. Väljer du istället att vara anonym får du endast se buden och tidpunkten då de lades. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris som säljaren säljer.
I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.


Ekonomi

01
Avgift

2 995 kr/mån

Ingår i avgift

I avgiften ingår värme, vatten och internet

Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften

Obligatoriskt tillägg: Bredbandsavgift 176 SEK. Vilket ger en faktisk månadsavgift om 3 171 SEK.

Försäkring

100 kr/mån

Hushållsström

200 kr/mån

Sammanlagd driftskostnad

300 kr/mån

Antal personer i hushållet

1

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Överlåtelseavgift

1 120 kr, betalas av köpare.

Pantsättningsavgift

448 kr

Andel i förening

0,08333

Andel av årsavg.

8,3333

Andelstal insats

8,3335


Föreningen

01
Benämning

Brf Geologen 1.

Allmänt

Brf Geologen 1 är en äkta förening som bildades 2002. Föreningen består av 11 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt, med adress Finn Malmgrens väg 52-54 i Johanneshov. Marken upplåts med tomträtt.

Gjorda renoveringar

2016: OVK.
2015: Byggnation av gemensam altan på baksidan.
2012-2013: Fasadrenovering, tilläggsisolering av gavlar samt renovering av balkonger.
2006: Byte av samtliga V/A-stammar och elstigar i fastigheten samt installation av ljudisolerade fönster.
2004: Omläggning av tak, totalrenovering av tvättstuga samt byte av radiatorventiler.

Övriga utrymmen i föreningen

Föreningen har en tvättstuga på källarplan. Där finns två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp samt en mangel. Det finns även en mysig gård med stor altan, utemöbler och en murad grill.


Dokument

Ekonomi
Avgift
2 995 kr/mån
Ingår i avgift
I avgiften ingår värme, vatten och internet
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
Obligatoriskt tillägg: Bredbandsavgift 176 SEK. Vilket ger en faktisk månadsavgift om 3 171 SEK.
Försäkring
100 kr/mån
Hushållsström
200 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
300 kr/mån
Antal personer i hushållet
1
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Överlåtelseavgift
1 120 kr, betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
448 kr
Andel i förening
0,08333
Andel av årsavg.
8,3333
Andelstal insats
8,3335

Området
Hammarbyhöjden -  Den vita staden!  i stockholm

Hammarbyhöjden - Den vita staden!

Hammarbyhöjden är en av Stockholms populäraste närförorter och det är lätt att förstå varför.
Tunnelbanan stannar i centrum och det tar fem minuter till söder. Globenområdet ligger på promenadavstånd där flera av Stockholms största evenemang kan upplevas. Nackareservatet ligger strax inpå och här finns alla möjligheter till natur och motion. Arkitekturen är en blandning av låghus från 40-talet och byggnation från -90 och 2000-tal. Hammarbybacken tornar upp sig som ett landmärke i mitten av området.

Välkommen till Hammarbyhöjden!


01
Fördelar med området
Utegym Parker/Grönområden Caféer Bilpooler Restauranger Skidspår Golf Motionsspår Cykelbanor Barnvänligt Tunnelbana Gym Sport och friluftsliv

02
Nöje

Tele2 - arenan är en så kallad multiarena med flyttbart tak och kan ta emot upp till 40 000 besökare. Tillsammans med Globen blir utbudet för sport och nöjesevenemang nästan obegränsat och Hammarbyhöjden ligger på gångavstånd från evenemangsområdet. Det är inte långt till Stockholms kultur- och nöjesliv. På Södermalm finns barer, klubbar, biografer, teatrar, restauranger och caféer.


03
Natur och fritid

Nytorps Gärde är ett större grönområde som sammanlänkar Hammarbyhöjden och Björkhagen. Det stora Nackareservatet har också sin början här vid Hammarbyhöjden och Björkhagen. Här finns promenadstigar, löparslingor, strövområden och badmöjligheter. För den som är golfintresserad finns möjlighet till en runda på Björkhagens golfklubb, en bana med nio hål. I Hammarbyhöjden har man gångavstånd till Hammarbybacken som bjuder på utförsåkning vintertid och även populärt används bland motionärer för intervallträning. Nytorpsbadet med utomhuspool och servering kan man nyttja under sommaren och Hammarbyhöjdens IP är öppen året om.


04
Kommunikation

Till Hammarbyhöjden tar man sig enklast med tunnelbanans gröna linje 17. I Skärmarbrink hittar man anslutande linje 18 och i Gullmarsplan hittar man linje 19, tvärbanan samt bussar till söderort, Tyresö och innerstaden. Södermalm når man på 5 min med tunnelbanan och centralen 12 min. Det finns även bra cykelleder och promenadvägar till innerstaden.


05
Familjeliv

I området finns fyra grundskolor och ett flertal förskolor.


Använd kartan
X

Platser

Hammarby Pizzeria

96 m


Wok 88 HB

106 m


Höjdens Gatukök

130 m


Stockholm Sushi Take Away

148 m


Malmgrenska Krogen i Stockholm

153 m


Förskolan Sjöfararen

123 m


Södermalmskyrkans kristna skola

258 m


Hammarbyskolan Norra

304 m


Ekens förskola

309 m


Förskolan Linden

331 m


Lidl

765 m


Studio Hybrid Forest AB

1,27 km


ICA Supermarket Enskededalen

1,28 km


Hemköp

1,48 km


ICA Kvantum

1,79 km


Hammarbyhöjden T-bana

63 m


Finn Malmgrens plan

80 m


Hammarbyhöjden

167 m


Sparrmansvägen

331 m


Garagevägen

564 m


Sickla station

1,6 km


Henriksdal station

1,9 km


Nacka station

1,94 km


Saltsjö-Järla station

2,88 km


Stockholms södra

3,09 km


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Grönområde
    166 m
    1 min
    1 min
    3 min
  • Tågstation
    Sickla station
    1,6 km
    8 min
    9 min
    24 min
  • Hållplats
    Hammarbyhöjden T
    63 m
    3 min
    1 min
    4 min
  • Hav
    855 m
    8 min
    6 min
    18 min
  • Sjö
    792 m
    6 min
    5 min
    15 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Rikard!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.