Fyrskeppsvägen 19 / Kärrtorp / Johanneshov / STOCKHOLM

Välrenoverad 3:a med stort badrum och balkong i söderläge!

Slutpris
3 460 000 kr
Boarea
71 kvm
Avgift
4 335 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-01-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fyrskeppsvägen såldes av oss 2017-01-27. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Fyrskeppsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kärrtorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hjärtligt välkommen till denna trivsamma 3:a om ca 71 kvm. En lägenhet i utmärkt läge med närhet till såväl grönområden som allmänna kommunikationer. Renoverad lägenhet med två rymliga sovrum med plats för extra förvaring. Ett luftigt vardagsrum med stort fönsterparti samt utgång till balkong med solläge. Lägenheten erbjuder ett riktigt drömbadrum för barnfamiljen där allt är planerat till minsta detalj.
Rikligt med förvaringsmöjligheter via tre integrerade garderober med överskåp i den inre hallen. Nyrenoverat och väl utrustat kök med arbetsytor i massiv trä och förvaringsmöjligheter samt matplats invid fönster mot Nytorps Gärde. närområdet finns populära Nytorpsbadet, utegym, caféer samt Nackareservatets motionsspår, badsjöar och golfbana.
På promenadavstånd från lägenheten ligger tunnelbanestationer: Sandsborg, Kärrtorp och Blåsut med varierande utbud av servicebutiker, livsmedelsaffärer.
Med tunnelbana från Sandsborg är du på Skanstull på 8 min.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration