Sök Meny
Visningar
 • Måndag 23 januari 18:00-18:30

  Öppen visning / Varmt Välkommen!

 • Söndag 22 januari 13:00-13:45

  Öppen visning / Varmt Välkommen!

Boka visning
Johanneshov / Kärrtorp
Fyrskeppsvägen 19
Utgångspris: Kalkyl 3 295 000 kr
Anmäl bud
Boarea: 71 kvm
Avgift: 4 335 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 sovrum
Våning: 2 av 3 (Hiss finns ej)

Johanneshov - Kärrtorp / Fyrskeppsvägen 19

Välrenoverad 3:a med stort badrum och balkong i söderläge!

Hjärtligt välkommen till denna trivsamma 3:a om ca 71 kvm. En lägenhet i utmärkt läge med närhet till såväl grönområden som allmänna kommunikationer. Renoverad lägenhet med två rymliga sovrum med plats för extra förvaring. Ett luftigt vardagsrum med stort fönsterparti samt utgång till balkong med solläge. Lägenheten erbjuder ett riktigt drömbadrum för barnfamiljen där allt är planerat till minsta detalj. Rikligt med förvaringsmöjligheter via tre integrerade garderober med överskåp i den inre hallen. Nyrenoverat och väl utrustat kök med arbetsytor i massiv trä och förvaringsmöjligheter samt matplats invid fönster mot Nytorps Gärde. närområdet finns populära Nytorpsbadet, utegym, caféer samt Nackareservatets motionsspår, badsjöar och golfbana. På promenadavstånd från lägenheten ligger tunnelbanestationer: Sandsborg, Kärrtorp och Blåsut med varierande utbud av servicebutiker, livsmedelsaffärer. Med tunnelbana från Sandsborg är du på Skanstull på 8 min. Välkommen på visning!


Köksinspiration

Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Nackareservatet/Söderbysjön
Nackareservatet/Söderbysjön
Nackareservatet/Söderbysjön
Nackareservatet/Söderbysjön
Nackareservatet
Nackareservatet
Nytorps gärde
Nytorps gärde
Nya Tele2 Arena
Nya Tele2 Arena
Klassiska Globen med Shopping
Klassiska Globen med Shopping
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Hall, Rymlig och möblerbar hall med praktiskt golv i grå ton och vitmålade väggar. Avhängningsmöjligheter i direkt anslutning till ytterdörren, golv och väggyta som möjliggör extra förvaring för den som önskar. Kök, Nyrenoverat kök med rikligt av förvaring bakom ljusa skåpsluckor. Arbetsytor i massivt trä med diskho i rostfritt och blandare i rostfritt. Köket är rikligt utrustat med induktionshäll, fläkt, integrerad diskmaskin, micro och kyl och frys. Väggen mot bänkskivan är beklädd av svart/vitt/blått mosaik som stänkskydd, kaklet sträcker sig från bänkskivan hela vägen till taket och ramar in den mörka fläkten ovanför induktionshällen på ett stilfullt sätt. Vardagsrum, Väl tilltaget sällskapsrum med vacker stavparkett, målade väggar . Ett rum med möbleringsalternativ och ljusinsläpp via stort fönsterparti. Rummet disponeras idag genom soffa och soffbord, sideboard samt fåtöljer. Utgång till balkong med plats för bord och stolar samt planteringar i krukor etc, balkongen vetter åt söder. Sovrum 1, Rymligt sovrum som ligger i anslutning till hallen med vita väggar samt en mönstrad fondvägg. Sovrummet disponeras idag som barnrum. Trivsamt sovrum med ljusinsläpp via fönsterparti (3-glas) som vetter åt söder. Sovrum 2, Detta sovrum ligger vägg i vägg med vardagsrummet och har ljusgråa väggar samt parkettgolv. Rummet disponeras genom dubbelsäng och byrå. Stort fönsterparti med burspråk gör det där lilla extra till sovrummet med en härligt utsikt mot Nytorps gärde. Badrum, Renoverat drömbadrum som har gjorts större för familjen. Badrummet har utrustats med vit-kaklade väggar och snyggt klinker på golv med komfortvärme samt arbetsyta, förvaring i överskåp/lådor, tvättmaskin, plats för torktumlare, handdukstork, wc-stol, handfat och dusch. Ljusinsläpp samt vädringsmöjligheter via fönster. Förvaring genom badrumsskåp med spegeldörr ovanför handfatet.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  71 kvm (Boareauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  3 rum
Energideklaration
 • Energiprestanda
  122 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd Datum: 2009-06-03
Bilplats/Övriga byggnader
 • P-plats eller garage hyr man, detta administreras av vår förvaltare SBC. Inom Brf Fyrskeppet finns 39 p-platser med elstolpe (680 kronor/månad) och 51 p-platser utan elstolpe (444 kronor/månad). I föreningen finns även 16 varmgarage (980 kronor/månad).
Övrigt
 • Områdesbeskrivning: Namnet Kärrtorp kommer från ett torp från 1790 som kallades Kärrtorpet. Torpet finns fortfarande kvar väster om centrum. Mellan 1946-1952 bebyggdes området och människor började flytta in från 1949. Från början bestod området i huvudsak av låghus, men på senare år har högre byggnader uppförts. Kärrtorp är ett område som växer och blir allt populärare. www.karrtorpcentrum.se Vilket inte är konstigt med naturen som ligger alldeles runt knuten och de utmärkta allmänna kommunikationerna in till Stockholm city. Utanför fastigheten finns två busslinjer som tar dig snabbt mot stan samt inom 5 min promenad finns tunnelbanans station Blåsut. I Nackareservatet finns det allt för den naturkära. Här finns det flera badplatser, som till exempel Söderbysjön, Hellasgården. På vintern går det alldeles utmärkt att åka långfärdsskridskor på dessa frusna sjöar. Det finns löparspår som under vinterhalvåret anläggs skidspår på. Är man intresserad av golf så har Björkhagens Golfklubb en alldeles strålande golfbana i vacker miljö vid Söderbysjön. Hammarbybacken ligger nära och erbjuder rolig skidåkning på vintern och är en mycket trevlig plats för picknick på sommaren med sin härliga utsikt över Stockholm. Kärrtorps idrottsplats erbjuder fotbollsplaner, beachvolleybollbanor och mycket mer. Här finns det mycket att göra för den som tycker om att röra på sig.
Ekonomi
 • Avgift
  4 335 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme och vatten
 • Försäkring
  175 kr/mån
 • Hushållsström
  195 kr/mån
 • Bostadsrättstillägg
  100 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  470 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  3
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 113 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  445 kr
 • Andel i förening
  0,0047060
 • Pantsättning
  är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2017-01-09.
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Obligatoriskt tillägg på 254 för Bredband & Tv.
 • Planerade avgiftsändringar
  Inga avgiftsförändringar finns beslutade eller inplanerade i nuläget.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Fyrskeppet.
 • Allmänt
  Bostadsrättsföreningen registrerades 2007-03-01. Fastigheterna Stockholm Barsebäck 1 och Stockholm Falsterbo 1 förvärvades 2010. Bostadsrättsföreningen Fyrskeppets fastigheter består av 10 huskroppar i tre plan med källare och omfattar adresserna Fyrskeppsvägen 15-47 och 28-80, dessa uppfördes 1949-50. Föreningen upplåter 211 bostadsrätter och 29 hyresrätter, den totala bostadsytan är 15 106 kvm. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Folksam, ansvarsförsäkring för styrelsen inkluderad. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC. Till varje lägenhet hör två förråd, ett på ca 6 kvm och en matkällare.
 • Kommande renoveringar
  Fasadrenovering (årtal ej fastställt) Byte elstigare (årtal ej fastställt)
 • Kommande avgiftshöjningar
  Inga avgiftsförändringar finns beslutade eller inplanerade i nuläget.
 • Gjorda renoveringar
  1992-1994: Stambyte (vertikala stammar) 1994: Elstigar 1992-1993: Tak 1993: Balkonger 2012-13: Miljöstuga 2013-14: Fönsterrenovering inkl. fönsterdörrar, nyetablering av tvättstuga för hela området samt renovering av garageportar. 2016: Nya barnvagnsförråd utanför port 19, 35, 28.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Övernattningslokalen: Adress: Fyrskeppsvägen 31 Antal personer: 6 Max antal nätter för uthyrning: 3 Pris: 250 kr / natt ( + 500 kr deposition). Bilder och ytterligare information finns på föreningen hemsida under fliken "lokaler". Föreningslokal: Adress: Fyrskeppsvägen 52 Antal personer: 20 Bilder och ytterligare information finns på föreningens hemsida under fliken "lokaler". Cykel- och barnvagnsrum: Till varje huskropp finns det ett cykel- barnvagnsrum. Tvättstugor: Tvättstugor renoverades och utrustades 2014. Fyrskeppsvägen 30, 31-33 (stor), Fyrskeppsvägen 78-80 samt Fyrskeppsvägen 52 (stor) I maskinparken ingår nya toppmoderna tvättmaskiner som är tystlåtna, energieffektiva. Även nya miljövänliga torktumlare samt stora torkskåp finns i varje tvättstuga. Lokalerna har även fått klinkergolv samt målade och delvis kaklade väggar.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.