Hasselquistvägen 22 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Perfekt planerad gaveltvåa mot lummig innergård!

Slutpris
2 475 000 kr
Boarea
46 kvm
Avgift
2 986 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-09-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hasselquistvägen såldes av oss 2018-09-14. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Hasselquistvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här slutar letandet efter ny bostad!
Tilltalande planlösning med sociala sällskapsytor och genomgående ljusflöde som skänker härlig rymd. Ett underbart hem där varje kvadrat tjänar sin fulla rätt och erbjuder avskilt sovrum samt ett underbart badrum med golvvärme och förberett för tvättmaskin. Rogivande och ljusa färger, fina golv med komfortvärme i hela lägenheten och ett stilren kök mot lummig innergård. Utmärkt förvaring i flertalet garderober gör detta till ett mycket funktionellt hem.
Lägenheten inbjuder till flera planlösningsalternativ tackvare lägenhetens gavelläge.

Här bor ni i en välmående förening som är lågt belånad och alla större renoveringar gjorda. Föreningen har en väldigt uppskattad innergård med grillmöjligheter och plats för stora sällskap.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration