Hasselquistvägen 20

Hasselquistvägen 20

Slutpris

3 900 000 kr


Björkhagen / Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Hasselquistvägen 20


Slutpris
3 900 000 kr

Björkhagen / Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Möjlig 3:a om man återgår till originalplanlösningen. Gavel med fönster i tre vädersträck.

Välkommen till denna underbara bostad på Hasselquistvägen, där varje hörn andas en autentisk tidlöshet och charm. Det stora köket med originalkänsla, som för tankarna till en svunnen era, bjuder in till kulinariska äventyr med alla vänner. Här möts du av en generös matplats som enkelt förvandlas till ett extra sovrum för den lilla vännen som kanske kommer snart.
I vardagsrummets gavel strålar ljuset in genom fönster i två vädersträck, och från den söderläge vända balkongen kan du njuta av ståtliga tallars skuggspel. En perfekt plats för avkoppling och umgänge med en kopp kaffe eller ett glas vin.
Sovrummet bjuder in till rofyllda nätter med gott om plats för en dubbelsäng och ytterligare förvaring utöver den platsbyggda garderoben. Här kan du fördjupa dig i drömmar i ett meditativt tillstånd.
Duschrummet är en kontrasternas oas med tidlös finish, där det gröna marmorgolvet elegant kontrasterar mot de vita väggarna. Moderna och praktiska komod och skåp. Vädringsfönster. Varje dusch blir en stunds avkoppling och vardagslyx.
Entrén välkomnar dig med vackert golv, praktisk förvaring och skapar en smidig övergång mellan sovdel, duschrum och vardagsrum, kök. Beläget på Hasselquistvägen, erbjuder bostaden en optimalt central placering med en gångväg till centrum på endast 2 minuter, och T-banan finns nära till hands för snabba pendlingsmöjligheter till city. Här får du inte bara en bostad, utan en resa tillbaka i tiden där originalkänsla möter modern bekvämlighet.

Denna vackra bostad ger dig även närhet till två av Stockholms mest attraktiva områden. Södermalm och Hammarby Sjöstad och i förlängningen Sickla som expanderar enormt mycket och erbjuder en mängd shopping- och restaurangmöjligheter som kommer att tillfredsställa de mest kräsna smaklökarna. Hammarbyhöjden är ett väldigt populärt område att bo i, med gott om välplanerade smalhus, grönskande gårdar och lummiga promenadstråk. Hasselquistvägen ligger nära både pulserande cityliv och naturen, en riktig tillgång är förstås friluftsområdet kring Hellasgården och Nackareservatet, med närhet till bastu, badsjöar, motionsspår och vacker natur. På gångavstånd finns flertalet restauranger i närheten, Wok88 med asiatisk mat eller Tblisis hörna exempelvis, prisad för sin georgiska mat. Ytterligare stenkast bort finns också Hammarby Sjöstads utbud av caféer, barer och restauranger. Även Globen och Sickla Köpkvarter ligger förstås nära, med mycket mer i shopping- och restaurangväg. Men stadens utbud är som sagt lättillgängligt, med cykel når du exempelvis Skanstull på tio minuter. Närmaste tunnelbanestation är Hammarbyhöjden, dit kommer du med en promenad på ett par minuter. Där tar gröna linjen dig enkelt mot Gullmarsplan för ytterligare kommunikationsmöjligheter, och vidare når du exempelvis Slussen på tio minuter.

Välkommen till höjden!


Boarea
59 kvm
Avgift
5 794 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-03-15

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Hasselquistvägen såldes av oss 2024-03-15. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Hasselquistvägen.

Boka värdering

Erik Åkerberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.