Karlsborgsvägen 12

Karlsborgsvägen 12


Björkhagen / Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Karlsborgsvägen 12Björkhagen / Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Optimalt planerad minitrea i skuldfri förening!

Välplanerad trea belägen i skuldfri förening på lugn återvändsgata invid Nackareservatet. En yteffektiv planlösning där takhöjd såväl som det generösa ljusinsläppet bidrar till rymd. Trivsamt vardagsrum som leder vidare ut till härlig balkong i väster. Stilrent renoverat kök med god maskinell utrustning och utmärkta förvaringsmöjligheter. Två rofyllda sovrum och helkaklat duschrum med tvättmaskin.

Utanför porten finns Nackareservatet med dess natur och med möjligheter till såväl vintersport som löpturer och bad. Kort promenad till närservice och allmänna kommunikationer.

Föreningen är skuldfri och har varit bostadsförening sedan huset stod klart på 40-talet. En trygg och stabil förening med mycket god ekonomi och med faciliteter såsom övernattningslägenhet och bastu.

Boka gärna in er til visning för bästa service!


Boarea
54 kvm
Avgift
3 361 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-15

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Karlsborgsvägen såldes av oss 2024-02-15. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Karlsborgsvägen.

Boka värdering
Jessica Winter
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad