Karlskronavägen 21

Karlskronavägen 21

Slutpris

3 625 000 kr


Björkhagen / Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Karlskronavägen 21


Slutpris
3 625 000 kr

Björkhagen / Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Reservatet utanför dörren! T-bana några minuter nära. Härligt ljusinläpp från 2 håll.

Originaldetaljer kombinerat med moderna inslag i bostaden gör att känslan här hemma är riktigt bra. Dessutom återvändsgata och el-ljus-upplysta träningsspår i Nackareservatet precis utanför dörren. Aktiv livsstil med kvalitet för du har också T-bana Björkhagen eller Hammarbyhöjden några minuter nära. Solvänd balkong intill vardagsrum och kök angränsande - det är den bästa planlösningen du kan ha för här spenderar vi all vår vakna tid ensam eller med alla fina vänner. Två utmärkta sovrum och dessutom en klädkammare som kan bli ett minisovrum med plats för en fullstor säng. Kvadratsmart bostad för den stora familjen eller om ni ska bli en stor familj.

Välkommen till visning! Välkommen hem :)

Dagens Hammarbyhöjden var obebyggd för 100 år sedan men till skillnad från idag så syntes här bodgårdar, kolonimoråden och handelsträdgårdar. Sedan dess har mycket hänt och behovet av bostäder var stort för stadens invånare i början av förra seklet. Alva och Gunnar Myrdal var förespråkare för bättre och större bostäder vilket inspirerade Hammarbyhöjden att utvecklas i den riktningen och funktionalistisk arkitektur kom att prägla området. Bostädernas standard innebar både badrum och kök och många hus kom att kallas "barnrikehus" eftersom de var avsedda för familjer med många barn. Barnen flyttade med tiden ut men föräldrarna bodde kvar varför "pensionärsrikehus" blev en term. Generationsbyte har skett och idag består området av många unga medborgare som känner "den vita staden" (tack vare sin ljusa färgsättning på byggnaderna) som citynära, mer för pengarna, Nackareservatet, närservice och givetvis tunnelbanan som några av de många starka bestående värdena bostäderna i den vita staden erbjuder.


Boarea
65 kvm
Avgift
3 964 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-01-18

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Karlskronavägen såldes av oss 2023-01-18. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Karlskronavägen.

Boka värdering

Erik Åkerberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.