Kärrtorpsvägen 26 D

Kärrtorpsvägen 26 D

Slutpris

6 925 000 kr


Kärrtorp— Johanneshov— Stockholm

Kärrtorpsvägen 26 D


Slutpris
6 925 000 kr

Kärrtorp— Johanneshov— Stockholm

Modern lägenhet mitt i charmiga kvarter samt med skog och stad inom kort avstånd!

Snyggt, modernt, stilrent. Detta är verkligen en lägenhet att älska!

Detta är en lägenhet som höjer sig över mängden! Det höga fria läget ger ett härligt ljus i lägenheten samtidigt som man kan röra sig ogenerat och njuta av den fina utsikten. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger härliga sällskapsytor både till vardags och fest. Här blir det naturligt att umgås och den möblerbara balkonger ger ytterligare sällskapsyta.

Här finns tre sovrum i storlek från 7 till 14 kvm. Alla med fin ljus interiör och fönster med bra ljusinsläpp. Lägenheten har både bad- och duschrum, båda snyggt stilrent inredda och badrummet har både tvättmaskin och torktumlare vilket gör att man inte behöver passa några tvättstugetider. Dessutom medför dubbla toaletter att man slipper köbildning på morgonen!

Inom några minuters promenad finns även Skarpnäcks skola är en grundskola från förskoleklass upp till årskurs 9. Skolan har ca 950 elever, de flesta från närområdet då skolan är populär och har ett högt söktryck. Här finns även Kärrtorps gymnasium med teoretiska utbildningar och har ca 450 elever.
Kärrtorp är en av de förorter som har ett levande centrum med små mysiga butiker, caféer, restauranger och t.o.m. egen biograf och teater - Reflexen. Tunnelbanan ligger bara 1 minut från porten och bussar finnas utanför porten, här går det snabbt att komma bort!

Lugnt belägen nära skog och natur samtidigt som Södermalms uteliv ligger endast 10 minuter bort med tunnelbanan. I närbelägna Nackareservatet finns Björkhagen fina 9-hålsbana och Söderby- och Källtorpssjön med fina badmöjligheter. I närområdet finns fina motionsspår av olika längd genom skogen och ett populärt utegym.


Boarea
91 kvm
Avgift
4 933 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-10-13

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Kärrtorpsvägen såldes av oss 2021-10-13. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Kärrtorpsvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.