Läckövägen 23

Läckövägen 23

Slutpris

3 550 000 kr


Hammarbyhöjden— Johanneshov— STOCKHOLM

Läckövägen 23


Slutpris
3 550 000 kr

Hammarbyhöjden— Johanneshov— STOCKHOLM

Fantastiskt skick - Solig balkong i söder - Möjlig 3:a - Stabil förening

Accepterat pris!
Välkommen till en av Hammarbyhöjdens absolut bästa tvåa!

Högst upp i huset på Läckövägen 23 finns denna välplanerade gaveltvåa helt utan insyn. Här möts ni av ett otroligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i både norr och söder, ett genomgående gott skick, smarta och stilriktiga förvaringslösningar, balkong i solsäkert söderläge och ett socialt kök med fina materialval. Flexibelt tillträde!

Den traditionella planlösningen har ändrats, en vägg har tagits ned för att skapa ett större, ljusare och socialare kök. Här finns idag en praktiskt köksö med extra förvaring för bästa komfort. Vid matplatsen njuter ni av en fantastisk utsikt mot Hammarbybacken och ni ryms större middagssällskap utan att trängas. Det vackra nåtade trägolvet som finns i köket byter skepnad i vardagsrummet, där finns istället en underbar mönstrad parkett från byggåret. Vardagsrummet är stort, ljust, lättmöblerat och bjuder in till både vardagsmys och fest. Här finns utgång till bostadens balkong som erbjuder en underbar utsikt över takåsarna och sol hela dagen!

Om behovet finns för ett extra sovrum så kan ni på ett enkelt sätt återställa planlösningen till 3 rok.

Brf Stockholmshus nr 4 är en stabil förening med låg skuldsättning och stabil ekonomi. Med 3 min promenad till Hammarbyhöjdens T-bana och 10 min till Centrum med dess T-bana, restauranger och service har ni allt ni behöver i direkt närhet.

Välkommen hem!


Boarea
59 kvm
Avgift
3 336 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-12-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.