Lidköpingsvägen 23 / Johanneshov / STOCKHOLM

Utmärkt skick - 17 kvm altan - Egen parkering

Slutpris
2 495 000 kr
Boarea
54 kvm
Avgift
3 737 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2018-04-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lidköpingsvägen såldes av oss 2018-04-25. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Lidköpingsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lidköpingsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en fantastisk bostad med ett genomgående gott skick, smart planlösning, rikligt med förvaring och en stor magisk altan med plats för b.la. bord, stolar, soffor och grill! Egen parkering med el- uttag.
På Lidköpingsvägen 23 finns denna unika gaveltvåa som byggdes 2013. Förutom en genomtänkt planlösning så får bostaden ett generöst ljusinsläpp från tre väderstreck och fönsterpartiet mot altanen går från golv till tak! I hela bostaden ligger en vacker ekparkett och alla ytskikt är ljus målade. Köket har utrustats med påkostade vitvaror och erbjuder gott om arbetsyta och förvaring. Härifrån tar ni er ut till den stora trädäckade altanen om ca 17 kvm med gott om plats till sällskapsmöblering och grill! - utanför altanen finns er egna parkering som ingår i avgiften, självklart finns här också eluttag.

Här bor ni i ett lugnt och grönskande område med endast några minuter till två tunnelbanestationer längst den gröna linjen med ca 10 min till södermalm. Hammarbyhöjden Centrum ebjuder b.la. mataffär, gym, restauranger, livs och service. Ytterligare några minuters promenad så har ni Nacka reservatet med sitt breda utbud av naturupplevelser.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.