Lidköpingsvägen 50

Lidköpingsvägen 50

Slutpris

3 000 000 kr


Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Lidköpingsvägen 50


Slutpris
3 000 000 kr

Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Ditt Drömhem - Nu i Byggnadsfas!

Som fastighetsmäklare har jag nöjet att introducera dig till denna exceptionella tvåa om 46 kvm i ett eftertraktat gavelläge. Vad som gör detta erbjudande så unikt är möjligheten att påverka materialvalen i en helt nybyggd bostad, något som är helt enastående för området. Så om du drömmer om att skapa ditt alldeles egna hem med de detaljer som passar just dig - då har du hittat rätt.

Arbetet med att skapa denna nya bostad kommer att påbörjas inom kort, vilket innebär att du har möjlighet att göra din röst hörd och påverka inredning, materialval och detaljer för att skapa ett hem som verkligen speglar din personlighet och livsstil.

Bortsett från möjligheten att skräddarsy bostaden enligt dina önskemål, kommer du även att njuta av den förmånliga situationen - här får du det bästa av två världar. Bo i en helt nyproducerad lägenhet, samtidigt som du är en del av en äldre, stabil bostadsrättsförening som borgar för trygghet och en välskött boendemiljö.

Bostaden ligger i det vackra området Hammarbyhöjden, en lugn gata som ger dig den fridfulla tillvaro du längtar efter. Här har du också närhet till utmärkta kommunikationer, med tunnelbanan inom bekvämt fyra minuters avstånd från din kommande bostad.

Hammarbyhöjdens centrum är en skattkista av bekvämligheter - här hittar du allt från mysiga kaféer till träningsmöjligheter på gym. Du kommer att ha naturen på nära håll, men också tillgång till stadslivets pulserande aktiviteter när så önskas.

Om du är redo att skapa ditt drömhem i en fantastisk miljö och samtidigt vara en del av en äldre och stabil bostadsrättsförening, så är detta din chans. Kontakta oss snarast för att lära dig mer och diskutera dina möjligheter!


Boarea
46.3 kvm
Avgift
3 186 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
Entréplan (Hiss finns ej)
Såld
2024-05-27

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Lidköpingsvägen såldes av oss 2024-05-27. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Lidköpingsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.