Per Lindeströms Väg 86, 3tr

Per Lindeströms Väg 86, 3tr

Slutpris

2 950 000 kr


Hammarbyhöjden/Johanneshov— Johanneshov— Stockholm

Per Lindeströms Väg 86, 3tr


Slutpris
2 950 000 kr

Hammarbyhöjden/Johanneshov— Johanneshov— Stockholm

Utmärkt planerad tvåa på översta våningen med generösa sällskapsytor och balkong!

I det eftertraktade och rekommenderade Brf Polarstjärnan välkomnas Ni till denna underbara tvåa med tillfredsställande planlösning med ett gediget ljusinsläpp via stora fönsterpartier i flera väderstreck. Här saluförs en bostad med härlig rymd, målade väggar i stilsäker kulör, ljusa golv samt goda förvaringsmöjligheter. Bostadens yta är sålunda perfekt disponerad med generösa sällskapsytor som rymmer matsalsdel för 4-6 personer utan problem samt soffa med soffbord och media-möbel. Lättarbetat kök med arbetsytor via bänkskiva i rostfritt utförande och oslagbara förvaringsmöjligheter via vackert serveringsskåp i tidstypiskt utförande. Ifrån sällskapsrummet nås lägenhetens balkong med plats för bord och stolar samt planteringar i krukor etc. En härlig balkong i högt och fritt läge med många soltimmar. Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring mot lummig innergård. Här erbjuds en stilren två belägen på lugn gata i Hammarbyhöjden med närhet till såväl skog och natur som till allmänna kommunikationer, servicebutiker endast en kort promenad bort.

Bostadsrättsföreningen Polarstjärnan är en förening med ekonomisk stabilitet.

Välkommen på visning!


Boarea
42 kvm
Avgift
3 298 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-05-28

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Per Lindeströms Väg såldes av oss 2021-05-28. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Per Lindeströms Väg.

Boka värdering

Rikard Billborn

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.