Petrejusvägen 26

Petrejusvägen 26


Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Petrejusvägen 26Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Högst upp utan insyn!

Nu har du möjlighet att förvärva denna fantastiska bostad på 61 kvm, belägen högst upp i fastigheten och utan insyn. Här kan du njuta en generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier, vilket ger en ljus och luftig atmosfär. Utsikten mot den lugna innergården skapar en avkopplande och vacker vy som du kan njuta av varje dag.

Bostaden erbjuder tre rum och kök, inklusive två rymliga sovrum med möjlighet till gott om förvaring i både befintlig samt ytterligare lösningar. Detta ger gott om utrymme för hela familjen! Den sociala planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en härlig atmosfär för umgänge och gemensamma stunder. Köket är stort och rymmer bekvämt sittplats för upp till sex personer, vilket gör det till en idealisk plats för trevliga middagar och sammankomster med vänner och familj. Köket är utrustat med diskmaskin, spis, fläkt och kyl samt frys. Bostaden har ett badrum i toppskick, vilket ger extra komfort och bekvämlighet i vardagen.

Med närhet till tunnelbana och matbutiker är vardagen både bekväm och enkel. Du har allt du behöver inom bekvämt räckhåll och har enkel tillgång till stadens utbud av butiker och service. Dessutom är läget nära natur och badsjöar, vilket ger dig möjlighet att njuta av vackra promenader, frisk luft och härliga badupplevelser. Du kan koppla av i naturen och njuta av en fridfull miljö precis runt hörnet.

Föreningen äger marken och är välskött, vilket ger dig en trygg och långsiktig investering. Denna bostad är verkligen en pärla som erbjuder både bekvämlighet och möjligheten att skapa ditt drömhem.

Missa inte chansen att äga denna underbara bostad!


Boarea
61 kvm
Avgift
4 034 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-12-13

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Petrejusvägen såldes av oss 2023-12-13. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Petrejusvägen.

Boka värdering
Henrik Hammarstrand
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad