Skulptörvägen 20 / Gullmarsplan / Johanneshov / Stockholm

Utmärkt 2:a, möjlig 3:a i gavelläge med fina ytskikt och uteplats i lugnt läge mot Grynkvarnsparken!

Boarea
66 kvm
Avgift
4 120 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
0 av 7 (Hiss finns)
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse

Hjärtligt välkommen till denna stilrena och väl disponerade 2:a om 66 kvm belägen på markplan med tillhörande uteplats i fastighet med hiss. En lägenhet som erbjuder rymligt sovrum, utmärkta förvaringsmöjligheter samt helkaklat badrum. Kök med rikliga förvaringsmöjligheter i vit skåpsinredning samt arbetsytor via praktisk bänkskiva i laminat och rostfritt. Väl tilltaget vardagsrum med ljusa ytskikt och rikligt av fönsterpartier i flera väderstreck. Här finns möjlighet att få till ett extra sovrum/kontor om behov finns med enkla medel. Via vardagsrummet nås lägenhetens uteplats med plats för bord och stolar samt planteringar i krukor etc.

Här bor Ni på lugn gata i direkt närhet till grönområden, allmänna kommunikationer samt shopping.
Välkommen på visning!

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 17 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Planritning
Alternativ planlösning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Hall,
  Bakom säkerhetsdörr välkomnas Ni av en ljus och trivsam hall med praktisk klinkergolv och fondvägg i rött. Möblerbar hall med utmärkta avhängning- och avlastningsmöjligheter. I direkt anslutning till hallen finns en generös klädkammare som rymmer det mesta. Hallen ligger i anslutning till sovrummet.

  Badrum,
  Väl tilltaget badrum med ljusblått klinkergolv med komfortvärme samt ljust kaklade väggar med ljusblått inslag. Badrummet är utrustat med badkar med duschmöjligheter, handfat och wc-stol. Ovanför handfatet sitter en spegel med avlastningshylla. Badrummet är även utrustat med en tvättmaskin-10 och handdukstork. Ovanför tvättmaskinen finns arbetsbänk och förvaringsmöjligheter via väggskåp i vitt utförande.

  Sovrum,
  Sovrum med tapetserade väggar i ljusblå nyans-12 och parkettgolv. Sovrummet disponeras av dubbelsäng, nattduksbord och byrå. Ljusinsläpp via fönsterparti som vetter åt öster.

  Kök,
  Generöst kök med rikligt av förvaringsmöjligheter i ljus skåpsinredning. Förvaring via bänkskiva i laminat och rostfritt. Väggen mellan bänkskivan och överskåpen är beklädd av kakel-12 i sober nyans. Köket är utrustat med kyl/frys, varmluftsugn-12 i högskåp, induktionshäll-12 och diskmaskin-10. Matplats invid fönsterparti som vetter åt öster.

  Vardagsrum,
  Rymligt vardagsrum med ljusa ytskikt och ekparkett. Här finns möjlighet att på enkelt sätt dela av rummet om det finns behov av ett extra sovrum ( se alternativ planskiss). Ett rum i gavelläge med stora fönsterpartier i flera väderstreck med utgång till privat uteplats med stenlagda ytor med plats för bord och stolar. En uteplats som är omgärdad av häck, på andra sidan häcken finns allmänning med lekplats och grönområden (Grynkvarnsparken).
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  66 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  2 (1-2 sovrum)
 • Våning
  0 av 7
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1997
Energideklaration
 • Energiprestanda
  122 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Datum: 2008-11-11
Övrigt
 • Globen/Gullmarsplan erbjuder en perfekt kombination med närhet till innerstan, naturen och goda kommunikationer. Med cykel tar du dig över Johanneshovsbron in till Södermalm på bara några minuter. I anslutning till föreningens fastighet finns trevliga grönområden med grillmöjligheter och lekplatser för barn.

  SHOPPING OCH SERVICE
  En kort promenad till bort ligger Globen shopping och Tele2 Arenan. Tolv Stockholm är ett helt nytt och unikt mat- och nöjeskoncept som du hittar i gatuplan på Tele2 Arena. På totalt tolvtusen kvadratmeter blandas en uppsjö av utmärkta restauranger med livemusik och alla tänkbara och mer oväntade typer av underhållning! Tolv Stockholm rymmer en egen läktare med tillhörande sportbar samt bowlingbanor, bangolf, pingis med mycket mera.

  FRITID
  I närheten finns även det populära friluftsområdet Nackareservatet med fina promenadstråk, badsjöar, löparspår, friluftsgym och golfbana. Sommartid öppnar utomhusbassängen upp vid Nytorps Gärde där man kan bada och njuta under varma dagar. Vintertid finns Hammarbybacken för den som gillar skidåkning.

  KOMMUNIKATIONER:
  Globen och Gullmarsplans t-bana ligger på ca 10 minuters gångavstånd från bostaden. Med T-banan tar du dig in till söder på ca 5 minuter och till T-Centralen på 12 minuter. Skärmarbrinks station finns även på kort gångavstånd, därifrån avgår två gröna T-banelinjer.
Ekonomi
 • Avgift
  4 120 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  1,40010
 • Andel av årsavg.
  1,40010
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Kvarnparken.
 • Allmänt
  Bostadsrättsföreningen Kvarnholmen bildades år 1994-07-29 och äger byggnaderna på fastigheterna Hologrammet 1 och Installationen 1 i Stockholms kommun. Föreningen upplåter 62 lägenheter varav samtliga är upplåtna med bostadsrätt fördelade på adresserna Skulptörvägen 16, 18 och 20. Föreningens mark upplåts med tomträtt. Avtalet gäller år t.o.m. 2026 med en årlig avgäld på 396 100 kr. Bredablick Förvaltning AB sköter föreningens ekonomiska förvaltningen. Föreningen har under 2017 genomfört reperationer till en kostnad av 245 078 kr. Föreningens underhållsplan uppdaterades 2016 och visar ett underhållsbehov motsvarande 539 tkr / år under de kommande 50 åren. Avsättning till underhållsfond har skett med 539 tkr. Föreningen har en stabil ekonomi med 3 större lån, samtliga med rörlig ränta. Amortering sker på det största lånet med 1 MKR /år. Belåningsgraden för fastigheterna är 50% av bokfört värde samt lån/kvm 7110 kr enligt årsredovisning 2017.

  Resultat 2017:
  -278 950 kr
  I resultatet ingår avskrivningar på 674 567 kr vilket är en bokföringsmässig värdeminskning av bostadsrättsföreningens och inget som påverkar föreningens likviditet. Exkluderar vi posten skulle årets resultat bli + 395 617 tkr.

  Kassa:
  1 242 701 kr enligt årsredovisning 2017.

  Skuldsättning:
  7110 kr / kvm, långfristiga skulder 37 538 297 kr. Enligt årsredovisning 2017.

  Kostnader:
  Överlåtelseavgift: 1112,5 kr, betalas av köparen.
  Pantsättningsavgift: 455 kr.

  Genomfört underhåll 2017:
  Installation av fastighetsnät fiber.
  Ommålning invändigt entréer, hissdörrar, dörrar.
  Mark och markarbeten, ny plattsättning, parkmark samt förbättringar kring hus 16 och mellan hus 18 och 20.

  Genomfört underhåll 2016:
  Nytt passersystem för portar och garage installerat.

  Kommande avgiftsförändringar:
  Föreningen förändrade avgifterna senast 1/4-17 då avgifterna sänktes 5 %.

  Gemensamma utrymme:
  Tvättstugor samt källsortering.
  Tvättstugorna ligger i port 16 och 18.
  Föreningslokal som går att hyra med sängplatser för 6 personer, toalett, dusch och bastu. Belägen i vindsvåning i port 18 ca 80 kvm.
  Föreningen har 42 förråd som de hyr ut till medlemmarna.


  Parkering:
  I föreningen finns 12 parkeringsplatser samt 28 garageplatser.

  TV/Internet:
  Ansluten till kabelnät via Comhem samt fiber anslutning via Open Universe.
Sponsrade länkar

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?

Prova vår smarta tjänst
Värderindikatorn

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier