Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Johanneshov / Kärrtorp
Vikstensvägen 25
Boarea: 69 kvm
Avgift: 4 370 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)

Johanneshov - Kärrtorp / Vikstensvägen 25

Underbar trea högst upp i huset - balkong i söderläge!

Högst upp i huset på ett av Kärrtorps bästa lägen hittar ni denna fina trea! Lägenhetens ljusinsläpp från stora fönsterpartier och balkongen på sitt höga söderläge är helt otrolig! Här är köket nyrenoverat och arbetsvänligt med mycket goda förvaringsmöjligheter. Här möter ni ett genomgående gott skick med bevarad charm. Tunnelbanan (Kärrtorp) & bussar nås på bara någon minuts promenad från ytterdörren. Bostadens planlösning öppnar för justeringar till en mer öppen planlösning och ett extra rum.


Köksinspiration

Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Alternativ planlösning
Alternativ planlösning
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Rumsbeskrivning
 • Hall
  Välkomnade hall med ett fint laminatgolv från 2014. Säkerhetsdörr.
 • Inre hall
  Här finns originalgarderober bevarade. På vänster sida finns 3 stycken med överskåp. På höger sida finns en garderob och överskåp över hela längden. Under överskåpen finns gott om utrymmen för t.ex. ytterkläder och skor.
 • Badrum
  Stambytt badrum 2008 med klinkergolv och ljust kaklade väggar. Badkar, handfat, badrumsskåp, WC och tvättmaskin. Fönster utan insyn.
 • Kök
  Ljust och luftig kök med stort fönster mot grön lekplats. 2015 renoverades köket på ett smakfullt och genomtänkt vis. Originalstommarna bevarades, köket fick nya vitvaror, eldragningar och en diskmaskin installerades. Köksbänken byttes ut och höjdes något. Vitt kakel ovan arbetsytor, fint laminatgolv och en ljus fondtapet. Här finns alla förutsättningar för att lyckas med matlagningen och ni sitter rymligt 4-6 personer vid matbordet.
 • Sovrum
  Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och förvaring. Parkettgolv och ljusa väggar. Gott om ljusinsläpp från insynsskyddat fönster mot lugn bakgård.
 • Sovrum 2
  Stort sovrum som idag disponeras som barnrum. Gott om plats för två sängar, förvaring och aktivitetsyta. Här finns möjligheten att dela av rummet om ni behöver en ytterligare klädkammare/arbetsplats eller sovrum. Parkettgolv och mönstrad tapet. Fönster mot Vikstensvägen utan insyn och två dörröppningar.
 • Vardagsrum
  Ett fantastiskt vardagsrum med ljus från stort fönsterparti i söderläge. Vacker bevarad originalparkett och ljusa väggar. Utgång till bostadens balkong där ni sitter 2-3 personer med sol hela dagen.
 • Klädkammare
  Klädkammaren är placerad mellan de två sovrummen.
 • Balkong
  Balkongen har ett av Kärrtorps bästa lägen. Högst upp i huset med ett eftertraktat söderläge. Gott om plats för möblering av bord och stolar.
 • Förråd
  Till bostaden hör ett källarförråd.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  69 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  3 rum, varav 2 är sovrum
TV- och Internetanslutning
 • Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Bredband. Leverantör: Com Hem.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Föreningen har 12 garageplatser samt 10 parkeringsplatser. Sedvanligt kösystem. I området gäller boendeparkering till en kostnad av 500 kr/mån. Städdag är tisdag.
Ekonomi
 • Avgift
  4 370 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,917900
 • Pantsättning
  är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2017-01-23.
 • Planerade avgiftsändringar
  Inga kommande avgiftsförändringar planerade.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Landsort 2 Kärrtorp.
 • Allmänt
  Brf Landsort 2 bildades den 25 oktober 2006. Den 25 juni 2007 köpte bostadsrättsföreningen tomträtten till fastigheten Landsort 2 av Ivarssons Fastigheter. Fastigheten uppfördes 1950. Föreningen består av ett punkthus om 12 våningar samt ett trevåningshus med 13 portar. Totalt består föreningen av 167 lägenheter. Cirka 34 stycken av dessa är hyresrätter. Föreningen har även 14 stycken lokaler. ÖVRIGT Marken upplåts med tomträtt och läggs om 2019. Juridisk person godkänns ej.
 • Kommande renoveringar
  2017: Entreprenör är anlitad gällande installation av bergvärme för uppvärmning.
 • Kommande avgiftshöjningar
  Inga kommande avgiftsförändringar planerade.
 • Gjorda renoveringar
  2008: Renovering av föreningens samtliga trapphus. Samtliga lägenhets dörrar byttes ut till nya säkerhetsdörrar. I samband med detta byttes även fastigheternas lås-system ut och nya namnskyltar placerades på lägenhetsdörrar och i portar. 2009: Föreningen stängde det gamla sopnedkastsystemet och ersatte detta med sopskåp som finns utplacerade på Vikstensvägen 1-25 samt vid gaveln på Kärrtorpsvägen 34. 2008 / 2009 / 2010: Stambyte utfördes i samtliga lägenheter och lokaler i föreningens hus i både kök och badrum. I samband med stambytet byttes även elstigare, omtrådning utfördes även av el i lägenheter och lokaler. 2015: Taket på fastigheten på Vikstensvägen blev omlagt. 2015: Injustering av värmesystemet. 2015: OKV utförd med icke godkänt resultat. Detta åtgärdades under 2016 och är nu godkänt. 2016: Lås på sopbehållarna. 2016: Finjustering av värmesystemet.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Det finns barnvagnsförråd, cykelförråd, konferensrum, källarförråd och tvättstuga i angränsande fastighet. Föreningen har avtal med Svenska Bostäder och hyr två tvättstugor av dem. De som bor på Vikstensvägen 1-25 använder en tvättstuga som ligger på Lågskärsvägen 8. Kärrtorpsvägen 34 tvättar i en tvättstuga på Kärrtorpsvägen 9.
Området
 • I anslutning till föreningens fastigheter finns flera olika skolor, från förskola till gymnasium. Det finns också många olika lekparker, bland annat Fyrenparken med en plaskdamm och en öppen förskola. I Kärrtorp bor människor i alla åldrar, från småbarnsfamiljer till pensionärer. Det finns ett stort torg i Kärrtorps centrum med fontän som ger en härlig känsla sommartid. Där hittar man Ica, Konsum med postbetjäning, teater och kvartersbio. Frisör, cykel-affär, apotek, blomsteraffär och restauranger samt bankomat. På bekvämt gångavstånd från föreningens fastigheter hittar man många anläggningar för fritidsaktiviteter t.ex motionsslingor, promenadstråk, golf och en badplats i Söderbysjön. Vill man ta en längre promenad kan man fortsätta längs skogsvägarna ända till Hellasgården eller kanske ta en cykeltur till Flatenbadet.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.