Ystadsvägen 83 / Björkhagen / Johanneshov / Stockholm

Ystadsvägen 83 - Balkong Sydväst!

Slutpris
2 945 000 kr
Boarea
52 kvm
Avgift
3 025 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ystadsvägen såldes av oss 2019-03-29. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Ystadsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björkhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med närhet till både stadspuls och natur! Fantastisk 2:a som är smakfullt renoverad med omsorg för byggåret. Bostaden har ett fint kök med och gott om förvaring. Balkong i perfekt sydvästläge med sol från tidig lunch till sen kväll. Stort, rofyllt och insynsskyddat sovrum. Samtliga ytskikt och kök förutom badrum är renoverat 2015!

Föreningen har många dolda tillgångar genom 5 hyreslägenheter (samtliga 52 kvm) samt en lokal. Föreningen har även funderingar på att bygga om garagen till lägenheter.

På Ystadsvägen bor du i den bästa av två världar. Nära stan och t-bana, och med Nackareservatet runt knuten. Här finner du trevliga promenadstråk, mountainbikeåkning, utförsåkning i Hammarbybacken, 9-håls golfbana samt härliga badsjöar.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration