Höglundavägen 11

Höglundavägen 11

Slutpris

1 560 000 kr


Jordbro— Haninge

Höglundavägen 11


Slutpris
1 560 000 kr

Jordbro— Haninge

Rymlig 2:a med hiss och inglasad balkong!

Med ett lugnt och naturnära läge ligger denna optimalt planerade 2:a med hiss, välvårdade ytskikt och balkong mot insynsskyddat österläge samt utsikt mot härlig natur.
Samtliga lägenhetens utrymmen är väl tilltagna och gott om utrymme ges för lägenhetens ägare samt gäster. Goda förvaringsmöjligheter finns såväl i hall, sovrum som kök och inom den välordnade HSB föreningen finns tillgång till både bastu och föreningslokal.

Strax utanför lägenheten finns idrottsanläggning, Höglundaskolan (F-6) samt Höglundabadet med 3 st utomhusbassänger. Några hundra meter bort nås ett underbart naturlandskap med bl. a. elljusspår.
Utmärkta kommunikationer erbjuds med direktbussar till kommunens olika delar samt Gullmarsplan. Stockholm City nås inom 30 min med pendeltåg som trafikerar med kvartstrafik.

I det mångfacetterade och lokala Jordbro centrum finns det nödvändigaste som restauranger och välsorterad matvarubutik med produkter från världens alla hörn. Haninge Centrum beläget endast 5 km bort erbjuder flertal handelsplatser och ett större serviceutbud.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
61 kvm
Avgift
3 949 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2019-07-11

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på höglundavägen såldes av oss 2019-07-11. Se alla våra försäljningar i Jordbro samt även på höglundavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.