Höglundavägen 11

Höglundavägen 11


Jordbro— Haninge

Höglundavägen 11Jordbro— Haninge

Stor tvåa i hus med hiss!

Stor tvåa i hus med hiss. På Höglundavägen 11 finner du nu en välskött tvåa om hela 78 kvadratmeter med ljusa ytskikt och härlig utsikt från inglasad balkong. Bostaden har en äldre standard men är välbevarad och genomgående fräsch.

Här finner du ett boende med stora öppna ytor, mycket gott om förvaringsmöjligheter i både platsbyggda garderober och två klädkammare. Det stora köket erbjuder både gott om skåp och arbetsytor och även en väl tilltagen matplats med utgång till den härliga inglasade balkongen.

Vardagsrum med dubbla ingångar där möjlighet finns att sätta upp vägg för att skapa ytterligare ett rum vid behov. Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och annat möblemang. Rymligt badrum med äldre standard.

Varmt välkommen med ditt intresse!


Boarea
78 kvm
Avgift
4 705 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2023-02-14

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Höglundavägen såldes av oss 2023-02-14. Se alla våra försäljningar i Jordbro samt även på Höglundavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad