Krogtäppan 106 / Jordbro / Haninge

Underbart radhus med hörntomt och garage i länga!

Slutpris
3 650 000 kr
Boarea/biarea
147/18 kvm
Driftkostnad
61 076 kr/år
Totalareal
187 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-07-20
Bostaden är såld!

Denna radhus på krogtäppan såldes av oss 2019-07-20. Se alla våra försäljningar i Jordbro samt även på krogtäppan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Jordbro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med mindre än 30 min till centrala Stockholm ligger detta välplacerade radhus med garage i länga, hörntomt och generösa ytor fördelade på tre plan. För den stora familjen erbjuds här upp till fem sovrum, två badrum och välplanerade sällskapsutrymmen. Underbar natur och bilfria gator omfamnar området och den idylliska uteplatsen med uppvuxen trädgård utanför bjuder in till härligt umgänge och lata sommardagar.

På entréplan möts man av det inbjudande köket och det ljusa vardagsrummet som leder ut till uteplatsen. Tack vare sitt hörnläge med högt buskage finns gott om ytor för privat umgänge och den med gröna fingrar har alla möjligheter att skapa en egen oas på såväl fram som baksida av tomten och man kan njuta av solen från tidig morgon till sen kväll. På mellanplan finns tre väl tilltagna sovrum varav det största sovrummet har utgång till balkongen som blickar över närområdet och den egna tomten. Det nyrenoverade badrummet med bubbelbadkar har lyxig inredning samt tvättmaskin och torktumlare. Vindsplanet består av ett stort rum öppet upp till taknock med ett minst sagt generöst ljusinsläpp.

Fastigheten är belägen i hjärtat av ett mycket trevligt, bilfritt och familjärt radhusområde med endast ett par hundra meter till populära skolor, uppskattad barnomsorg, utsökta kommunikationer och mångfacetterat lokalt centrum.
I det naturnära området möts svampskog, elljusspår för motionären och utomhusbassänger med historiska vingslag som 2000-årig järnåldersbebyggelse vid Jordbro gravfält.

Kontakta mäklaren redan idag! Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Jordbro

I Jordbro finns närhet till allt man behöver samt smidiga kommunikationer in till Stockholm C. Höglundaparken i anslutning till centrum har bollplan, tennisbanor, utomhusbassäng och elljusspår. Jordbro omges av fina natur- och strövområden.

Jordbro C

I Jordbro centrum finns all service såsom mataffärer, vårdcentral, tandvårdsmottagning, apotek, bibliotek samt ett antal mindre butiker och ett par pizzerior. Närhet finns även till Hanings C:s generösa butiksutbud med ett flertal restauranger, caféer, bowling mm.

Sport och fritid

Väster om Jordbro ligger skogsområdet Hanveden som är en populär utflyktsplats. I Paradisets naturreservat som ligger i Hanveden kan man vandra längs långvandringsleder eller strosa omkring bland nästan orörda skogspartier. Här finns även ett flertal små sjöar, varav Öran ligger närmast Jordbro, samt Tornberget som med sina 111 meter över havet är Haninge kommuns och även Stockholms läns högsta punkt. I Jordbro finns det ett antal fotbollsplaner, tennisplaner och basketkorgar samt ett elljusspår. Här finns det även en rackethall, en ishall och en utomhusisbana. För den hästintresserade finns det ett par hästgårdar med ridhästar både söder och öster om Jordbro.

Kommunikation

Goda kommunikationer i form av flera bussar (835, 837 m.fl) samt pendeltåg (Kungsängen-Sthlm-Västerhaninge/Nynäshamn). Med bil tar det endast ca 20 min till Gullmarsplan för vidare färd till Sthlm central eller Södra länken.

Skolor och barnomsorg

Flera skolor finns i Jordbro: Kvarnbäcksskolan samt nybyggda Höglundaskolan. Även ett flertal förskolor finns i närområdet.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.