Borgarfjordsgatan 21A

Borgarfjordsgatan 21A

Slutpris

2 695 000 kr


Kista— Stockholm

Borgarfjordsgatan 21A


Slutpris
2 695 000 kr

Kista— Stockholm

Välkommen till Borgarfjordsgatan 21A!

På 21:a våningen i en av Stockholms högsta byggnader och så centralt som det bara kan bli i Kista, finner du denna 59 kvadratmeter stora tvåa. När du kliver in i denna moderna lägenhet slås du direkt av den imponerande utsikten genom de stora fönstren i det öppna och sociala vardagsrummet. Eftersom lägenheten ligger högt upp i huset och har ett sydvästläge, får den gott om ljus och är helt utan insyn. Lägenheten har också ett högkvalitativt kök med mycket förvaringsutrymme, en loggia som ger en känsla av att vara utomhus, och ett stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Lägenheten är centralt belägen i Kista, med nära tillgång till kollektivtrafik och Kista Galleria. Kollektivtrafiken erbjuder både tunnelbana, som tar dig till Stockholm Central på bara 17 minuter, samt bussar som går till Barkarby, Sollentuna, Spånga och Arlanda. Kista Galleria har allt du kan tänka dig behöva för din vardag, som kläder, matvaror och restauranger, samt kvällsaktiviteter som bio och sportbar för de som gillar sport och andra aktiviteter.

Bostadskomplexet Kista Torn är inte bara ett av Sveriges högsta bostadshus, utan också ett av de mer moderna. När du kommer in i entréplan möts du inte av vanliga brevlådor och ett trapphus, utan här finns en fullt möblerad lobby som fångar besökarens och bostadsägarens uppmärksamhet. Självklart finns det även en bastu som man kan ta del av för avkoppling. De två husen har även tillgång till två gemensamma övernattningslägenheter som man kan hyra vid behov. På våning 36 har alla boende möjlighet att använda den gemensamma takterrassen, där man kan se Globen i en riktning och flygplan på väg in mot Arlanda i den andra.

Allt som allt är detta en unik bostad för någon som vill ha det där lilla extra i sin nya lägenhet och en bra förening med god ekonomi!

Välkommen till Borgarfjordsgatan 21A, hälsar Farzad Mirzazadeh, din lokala mäklare i Kista!


Boarea
59 kvm
Avgift
3 425 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
21 av 35 (Hiss finns)
Såld
2023-05-15

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna lägenhet på Borgarfjordsgatan såldes av oss 2023-05-15. Se alla våra försäljningar i Kista samt även på Borgarfjordsgatan.

Boka värdering

Farzad Mirzazadeh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Ender Karaman

Assisterande mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.