Heklagatan 68 G / Kista / Stockholm

Modern 2:a i nya Kistahöjden

Slutpris
2 010 000 kr
Boarea
44,2 kvm
Avgift
2 777 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Heklagatan såldes av oss 2019-11-28. Se alla våra försäljningar i Kista samt även på Heklagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kista är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välplanerad 2:a där nyproduktionskänslan fortfarande sitter i väggarna. Ljus och trevlig bostad med genomgående vitmålade väggar och 3-stavs ekparkettgolv förutom i hall och badrum där det är klinker golv. Det helkaklade badrummet är rymligt med WC, dusch, handfat med kommod, väggskåp, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och värmegolv. Kök från Ballingslöv med vita släta luckor, granitbänkskiva, diskmaskin, spis, micro samt kyl/frys. Öppet mot det ljusa vardagsrummet med utgång till balkongen med glasräcken och helglasad balkongdörr.
Här bor du med närhet till natur samtidigt som du har det mesta man kan tänkas behöva inom ett kort avstånd som Kista galleria, Sollentuna centrum och tunnelbana. Endast ca 200 meter till närmsta busshållplats Kistahöjden där ett flertal busslinjer stannar samt flygbussarna mot Arlanda.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Kista

Välkommen till Kista! Här bor du med närhet till övriga Storstockholm då kommunikationsmöjligheterna är mycket goda. Kista är även centrum för flera företag och dess kontor vilket gör att möjligheten att arbeta nära hemmet är mycket goda här.

Kommunikationer

Från Kista är det mycket lätt att ta sig kommunalt till vart du än önskar. Med tunnelbanans blå linje tar det ca 17 minuter in till Stockholm City varifrån övriga tunnelbanelinjer går samt samtliga pendeltågslinjer som bland annat mot Nynäshamn, Bålsta, Arlanda och Uppsala. Tar du dig istället med buss från Kista i ca 12 minuter till Sollentuna Station går även här pendeltåg mot Södertälje, Arlanda och Uppsala. Exempel på andra bussar som går från Kista är 155 mot Brommaplan (23 min), 178 Mörby station / Danderyds sjukhus (7 min) och Jakobsbergs station (22 min). Det har planerats att bygga ut en Kistagren av tvärbanan och detta förslag trädde kraft i början på 2018. Tvärbanan kommer även att gå till Bromma flygplats och Helenelund. För mer information om projektet, vänligen besök https://www.sll.se/tvarbanan-kista-helenelund.

Natur och fritid

I området finns flera sevärdigheter så som Kista Science Tower och Victoria Tower. Här kan du åka upp och ta en fika eller bara titta på utsikten. Är du shoppingsugen finns här även Kista Galleria med ett brett utbud av butiker och restauranger. Är du mer av en friluftsmänniska går det lika bra då du lätt når det milslånga Järvafältet med fin natur och trevliga promenadstråk. Vill du hålla dig aktiv, men inte har tid att ta långa promenader i skogen finns här i Kista flertalet gym till ditt förfogande så som Friskis&Svettis och Fitness24seven.

Barnomsorg och skolor

I Kista finns flertalet förskolor så som Förskola Personalkooperativet Järvagården, Förskola Fröhuset och Förskolan Minichipsen AB. Om man ser till grundskolor i området finns bland annat Kista grundskola (F-9) och Internationella Engelska Skolan Kista (4-9). För mer information om Stockholm Stads skolor, vänligen besök https://www.stockholm.se/ForskolaSkola/.

Affärer och restauranger

I och med Kista Galleria som ligger i hjärtat av Kista med sina 180 butiker och restauranger är servicen i området mycket god. Här finns även biograf Filmstaden Kista samt O’Learys med både Bowling och Gokartbana.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.