Helsingforsgatan 65 / Akalla / Kista / Stockholm

3:a högst upp med utsikt över grönska & hästhagar!

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
75 kvm
Avgift
4 492 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-07-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Helsingforsgatan såldes av oss 2019-07-28. Se alla våra försäljningar i Kista samt även på Helsingforsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Akalla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trevliga 3:a om 75 kvm högst upp med balkong och utsikt mot grönska och hästhagar. Här erbjuds du en bra planlösning med goda möjligheter till alternativ möblering. När du kliver in genom entrén möts du av en stor hall med 4 garderober, badrum med badkar och plats för både tvättpelare och skåp, kök med matplats för 4-6 personer, stort och ljust vardagsrum med balkong i anslutning samt 2 sovrum i bra storlekar.

Akalla är ett område som erbjuder något för alla! Här erbjuds du allt från olika fritidsaktiviteter till kultur och nöjen. I närområdet har du ett utbud av bl.a. badhus, sporthall, ishall, livsmedelsbutiker, bibliotek och golfcenter. Du har Järva naturreservat precis utanför dörren med elljusspår, skidspår, utegym och koloniområden. Akalla By med 4-H-verksamhet, snickarbod, keramikverkstad, vävstuga m.m.

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till tunnelbana som tar dig Kista centrum för både nöjen och shopping alternativt hela vägen in till city.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.