Helsingörsgatan 35

Helsingörsgatan 35

Slutpris

2 000 000 kr


Kista— Stockholm

Helsingörsgatan 35


Slutpris
2 000 000 kr

Kista— Stockholm

Renoveringschans: 2:a (möjlig 3:a) med stor balkong!

Varmt välkomna till denna renoveringschans: en rymlig 2:a (möjlig 3:a) med stor balkong och fönster i två väderstreck!

Här har ni chansen att skapa ert eget drömboende! Denna genomgående tvåa ger många möjligheter till alternativa planlösningar och går att omvandla till en optimalt planerad trea. Hallen erbjuder bra avhängning och ytterligare förvaring finns lite längre in i bostaden via en stor walk-in-closet på hallens vänstra sida. Det fullutrustade köket är rymligt med goda arbetsytor och bra förvaring. Här finns gott om plats för en diskmaskin. Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp ifrån ett generöst fönsterparti samt balkongdörrens glasparti. Här finns rejält med utrymme för en större soffgrupp, mediamöbel, matplats, bokhylla eller annan trivselmöbel. Balkongen är mycket stor och ger gott om plats för flertalet utemöblemang, cyklar samt grill. Runt omkring balkongen växer buskar och träd, vilket ger en trevlig utsikt. Sovrummet har utrymme för dubbelsäng, garderober samt arbetsplats. Badrum med badkar, handfat, spegelskåp och wc. Här finns utrymme för en tvättmaskin.

HSB Brf Björnö är en trevlig förening som äger marken och omfattar 309st lägenheter. Det finns även 4st lokaler i föreningen som ger goda inkomster. Föreningen erbjuder förmåner så som tillgång till bastu och gym. Kabel-tv (basutbud) och bredband 1000Mbit/s via Bredbansbolaget ingår i avgiften. Det finns även ett garage i föreningen.

Bostaden befinner sig bara ett stenkast ifrån Kista Galleria med alla dess förmåner! Här finner du ett generöst utbud av all service du behöver såsom mataffärer, dagligvaruhandel, butiker, banker, gym och biograf. År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria som idag är en av de största galleriorna i Stockholmsområdet. Här bor ni med såväl lekparker som daghem och skolor runt knuten. Vill man komma ut i naturen finns Järva naturreservat på promenadavstånd där man kan njuta av härligt naturliv och milslånga gång- och cykelvägar. Mycket goda kommunikationsmöjligheter i form av buss och tunnelbana. Det tar dig ca 17 minuter att åka in till T-centralen. Med buss finns förbindelser med bland annat Arlanda, Bromma, Sollentuna och Vällingby. Kista ligger mitt emellan E4 och E18, bara 11 km norr om Stockholm City.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
60.5 kvm
Avgift
3 871 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-06-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.