Kotkagatan 23 / Akalla / Kista / Stockholm

Fin 3:a högst upp med balkong i soligt sydväst läge

Slutpris
1 920 000 kr
Boarea
73 kvm
Avgift
4 242 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-07-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kotkagatan såldes av oss 2019-07-14. Se alla våra försäljningar i Kista samt även på Kotkagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Akalla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i huset med balkong bästa sydvästläge med sol hela eftermiddagen finner du denna trivsamma 3:a. Lägenheten har en öppen och ljus planlösning med trivsamma sällskapsytor. Köket är rymligt med plats för ett större bord. Bra med arbetsytor då det även finns en praktisk flyttbar köksö. Här har man öppnat upp mot vardagsrummet så man får en härlig överblick över de sociala delarna i bostaden. Sovrummen ligger helt insynsskyddade mot skogspartiet på nordöstra sidan av huset. Badrummet är fräscht och renoverat sedan några år tillbaka i modern stil med bekvämligheter som tvättmaskin installerad. Här bor du med närhet till både bussar och tunnelbana, Akalla centrum med affärer som ICA och LIDL. Endast några minuter bort ligger en 4H-gård i det anrika Akalla gård. I närområdet finner du även det vidsträckta Järvafältet med sin fina natur.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Akalla

Välkommen till Akalla! Här bor du med naturen som granne och stora möjligheter till ett aktivt friluftsliv för den som önskar samtidigt som det finns bra kommunikationsmöjligheter.

Kommunikationer

Från Akalla centrum går flertalet bussar mot Bromma, Sollentuna och Jakobsberg. Här går även tunnelbanans blåa linje som tar dig in till Kista på endast 4 minuter och in till City på ca 22 minuter. Det har även i början på 2018 beslutats att en Kista-gren på Tvärbanan ska byggas och detta beräknas vara klart ca år 2020-2023. Kista-grenen kommer även att gå till Bromma flygplats. I och med att du så snabbt och enkelt kan ta dig till Kista från Akalla kommer detta projekt även att gynna kommunikationsmöjligheterna för boende i Akalla. För mer information om projektet, vänligen besök https://www.sll.se/tvarbanan-kista-helenelund.

Natur och fritid

I Akalla finns flertalet parker som bland annat Nystadsparken. Hit är perfekta utflyktsmålet för barnfamiljen under sommaren då parken innehåller en stor lekpark med såväl gungor som rutschkanor, en fotbollsplan, bord och stolar samt en pool för de yngre. Här kan du som förälder sitta under parasollet och slappna av med dina vänner medan du har god uppsikt över barnen som leker i parken eller badar i poolen. Vill du istället ha tillgång till bad året runt för alla åldrar finns Husbybadet vid gränsen till Husby som erbjuder bassäng för motionssim, äventyrsbad, bastu samt gym. Granne med Husbybadet finns även Husby ishall för den som är mer intresserad av vintersport. I området ligger även Akalla 4H Gård som har djurgård, café, keramikverkstad, minigolfbana, lekplats, grillplats samt plaskdamm. Detta är alltså också en perfekt dagsutflykt för barnfamiljen! Här kan du boka diverse djurskötarkurser, läger, ponnyridning samt barnkalas. För mer information om gården, vänligen besök deras hemsida på http://akalla4h.se/.

Barnomsorg och skolor

I Akalla finns flertalet förskolor som till exempel Saimagården Förskola, Förskola Barnkullen och Förskola Småtrollen. Två exempel på grundskolor i området är Kista international school (F-9) och Akalla Grundskola (F-9). Självklart finns det många fler förskolor och skolor i närområdet. För mer information om dessa, vänligen besök https://www.stockholm.se/ForskolaSkola/.

Affärer och restauranger

Besöker du Akalla centrum finns här allt du kan önska för att möta dina vardagliga behov. Ica, Lidl, vårdcentral, apotek samt flertalet närbutiker breder ut sig tillsammans med butiker och restauranger.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.