Kotkagatan 23 / Akalla / Kista / Stockholm

Fin 3:a högst upp med balkong i soligt sydväst läge

Slutpris
1 920 000 kr
Boarea
73 kvm
Avgift
4 242 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-07-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kotkagatan såldes av oss 2019-07-14. Se alla våra försäljningar i Kista samt även på Kotkagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Akalla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i huset med balkong bästa sydvästläge med sol hela eftermiddagen finner du denna trivsamma 3:a. Lägenheten har en öppen och ljus planlösning med trivsamma sällskapsytor. Köket är rymligt med plats för ett större bord. Bra med arbetsytor då det även finns en praktisk flyttbar köksö. Här har man öppnat upp mot vardagsrummet så man får en härlig överblick över de sociala delarna i bostaden. Sovrummen ligger helt insynsskyddade mot skogspartiet på nordöstra sidan av huset. Badrummet är fräscht och renoverat sedan några år tillbaka i modern stil med bekvämligheter som tvättmaskin installerad. Här bor du med närhet till både bussar och tunnelbana, Akalla centrum med affärer som ICA och LIDL. Endast några minuter bort ligger en 4H-gård i det anrika Akalla gård. I närområdet finner du även det vidsträckta Järvafältet med sin fina natur.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration