Porkalagatan 19,1tr / Kista- Akalla / Kista / Stockholm

Trevlig 3:a med balkong i härligt västerläge!

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
75,5 kvm
Avgift
4 501 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-10-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Porkalagatan såldes av oss 2018-10-22. Se alla våra försäljningar i Kista samt även på Porkalagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kista- Akalla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad och rymlig trea om ca 76 kvm med en balkong i härligt insynskyddat västerläge! Lägenheten är fördelad på ett rymligt vardagsrum med goda möbleringsalternativ och en fransk balkong. Praktiskt kök med bra förvaring och matsalsdel för trevliga middagar. I bostaden finns även två rofyllda sovrum med plats för säng och tillhörande möbler. Fint helkaklat duschrum som har förberett för både tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring i stor klädkammare och flertalet garderober. Bo i en av Stockholms största bostadsrättsföreningar med stabil ekonomi och med många medlemsfaciliteter som t.ex. bastu och gym. Bostaden är belägen intill bra kommunikationer med t-bana, bussar, matbutiker, skolor och fina naturområden samt även närhet till Kista Galleria med stort utbud av affärer, restauranger m.m.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration