Porkalagatan 19,1tr

Porkalagatan 19,1tr

Slutpris

2 000 000 kr


Kista- Akalla— Kista— Stockholm

Porkalagatan 19,1tr


Slutpris
2 000 000 kr

Kista- Akalla— Kista— Stockholm

Trevlig 3:a med balkong i härligt västerläge!

Välplanerad och rymlig trea om ca 76 kvm med en balkong i härligt insynskyddat västerläge! Lägenheten är fördelad på ett rymligt vardagsrum med goda möbleringsalternativ och en fransk balkong. Praktiskt kök med bra förvaring och matsalsdel för trevliga middagar. I bostaden finns även två rofyllda sovrum med plats för säng och tillhörande möbler. Fint helkaklat duschrum som har förberett för både tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring i stor klädkammare och flertalet garderober. Bo i en av Stockholms största bostadsrättsföreningar med stabil ekonomi och med många medlemsfaciliteter som t.ex. bastu och gym. Bostaden är belägen intill bra kommunikationer med t-bana, bussar, matbutiker, skolor och fina naturområden samt även närhet till Kista Galleria med stort utbud av affärer, restauranger m.m.

Välkommen på visning!


Boarea
75.5 kvm
Avgift
4 501 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-10-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.