Sibeliusgången 52

Sibeliusgången 52

Slutpris

1 900 000 kr


Kista— Stockholm

Sibeliusgången 52


Slutpris
1 900 000 kr

Kista— Stockholm

Välkommen till Ditt Framtida Hem - En Oas av Praktiskt Liv och Lugn!

Vänligen kontakta mäklaren på 076-492 77 88 för mer information och möjlighet till visning måndag - söndag.

Stig in i denna välplanerade bostad där stil och praktiska lösningar möts. Med sina 76 kvadratmeter erbjuder den generöst med utrymme för ditt dagliga liv.

Funktionell design: Från det öppna vardagsrummet till det omsorgsfullt inredda köket är varje del av detta hem utformat för att passa dina behov. Moderna ytskikt och enkel design skapar en praktisk och användarvänlig atmosfär.

Naturligt ljus: Stora fönster släpper in ljus som fyller varje rum med en behaglig glöd.

Praktisk planlösning: Med 76 kvadratmeter finns gott om plats för både avkoppling och vardagsliv. En rymlig balkong inbjuder till utomhusliv medan smarta förvaringslösningar hjälper till att hålla ordning.

Föreningen är stabil och erbjuder mer än bara boende. Som medlem har du tillgång till föreningslokalen, perfekt för festligheter, samt en bastu och gym som förhöjer livskvalitén. Den låga avgiften inkluderar en rad bekvämligheter, vilket ger dig utrymme för annat nöje. Dessutom har du förmånen att bo på ett optimalt läge med närhet till allt du behöver och lite till. Blott ett stenkast bort ligger Akalla centrum med sina matbutiker, restauranger, pubar och service. För ett bredare utbud tar du tunnelbanans blå linje till Kista Galleria på cirka 3 minuter. Inom 20 minuter når du T-centralen och kan njuta av stadslivets puls.

Som granne har du det natursköna Järvafältet, som erbjuder gröna ängar, fridfulla promenadstråk, cykelvägar, betande djur och en glittrande damm med vattenfåglar. Dessutom har du tillgång till det nyligen öppnade utomhusbadet på Järvafältet med tre lockande bassänger, café och picknickområden för soliga sommardagar.

Välkommen till Sibeliusgången 52! Din lokala mäklare, Farzad Mirzazadeh


Boarea
75.5 kvm
Avgift
4 564 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-06-04

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna lägenhet på Sibeliusgången såldes av oss 2024-06-04. Se alla våra försäljningar i Kista samt även på Sibeliusgången.

Boka värdering

Farzad Mirzazadeh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Ender Karaman

Assisterande mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.