Tarantellastigen 18

Tarantellastigen 18

Slutpris

2 600 000 kr


Brunna— Kungsängen— Upplands-Bro

Tarantellastigen 18


Slutpris
2 600 000 kr

Brunna— Kungsängen— Upplands-Bro

Nyskick i stabil brf = sant!

Synnerligen tilltalande lägenhet i den omåttligt populära Brf Tarantellan! Formidabelt läge i området med mysig södervänd tomt! Hela bostaden totalrenoverades under 2020 förutom köket som redan håller hög standard. Det helkaklade duschrummet är som taget ur ett inredningsmagasin och resterande del av lägenheten är trendig, stilren och i nyskick! Vackert enhetligt och vitlaserat ekparkettgolv, ljust målade väggar, Yale Doorman-lås, inbyggd garderob, platsbyggd skjutgarderob, indragen fiber, infällda ledspotlights, platsbyggd klädförvaring och mycket mer skapar ett oemotståndligt habegär. Dubbla inredda förråd och dubbla uteplatser, båda med trätrall. Även tomten är fixad med staket, planteringar, terrassering, sittbänk och särskilt ordnad plats för grillen. Svårslagen månadsavgift där bl.a. carportplats och p-plats ingår! Brf Tarantellan är en mycket populär och uppskattad förening med god ekonomi. Underbart område med bilfri gård och gång-/cykelavstånd till förskolor, skolor, Mälaren, naturen, golfbana och stormarknader. Täta bussförbindelser till Kungsängen centrum med diverse handel, allmänservice, buss och pendeltåg som går i kvartstrafik mot Stockholm City, resan tar ca. 25 min. Tillträde enligt överenskommelse. Vänligen anmäl Er till visningen - varmt välkomna!


Boarea
58.2 kvm
Avgift
3 161 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2021-09-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.