Blockflöjtstigen 20 / Kungsängen / Upplands-Bro

Radhus i toppskick i populära Södra Brunna!

Slutpris
3 635 000 kr
Boarea
119 kvm
Driftkostnad
38 187 kr/år
Tomtarea
167 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-10-16
Bostaden är såld!

Denna radhus på Blockflöjtstigen såldes av oss 2018-10-16. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Blockflöjtstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Blockflöjtstigen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett radhus för dig som vill kunna flytta in utan att renovera! Hemtrevlig känsla i lugnt och barnvänligt område, närhet till skola, förskola, grönområden och joggingspår. Bostaden har två uteplatser och en balkong, en kamin i vardagsrummet på entréplan. Ovanvåningen har fyra sovrum, en balkong i bästa söderläget samt ett stilrent badrum med bubbelbadkar. Närhet till pendeltåg, restauranger, handelsplats samt påfart till E18.

Tak helt omlagt på huset såväl som förråd (2015), två stilfulla helkaklade badrum med golvvärme (2016, 2010), helt nytt kök med nya vitvaror och utbytt fläkt (2016). Luftvärmepump installerad (2015), ny tvättmaskin och torktumlare, nytt ventilationssystem med värmeåtervinning.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.