Ekhammarsvägen 41

Ekhammarsvägen 41

Slutpris

6 750 000 kr


Kungsängen centrum— Kungsängen— Upplands-Bro

Ekhammarsvägen 41


Slutpris
6 750 000 kr

Kungsängen centrum— Kungsängen— Upplands-Bro

Herrgårdskänsla på parkliknande tomt!

SÄNKT PRIS! RING FÖR VISNINGSTID - VÄLKOMMEN!
Mycket stor villa på ca. 300 m² med herrgårdskänsla på parkliknande tomt, centralt i gamla Kungsängen! Väl på plats beträder Du historisk mark som till arv och eget tillföll Gustav Vasa på 1500-talet (Ekhammars Gård). Trädgården är formidabel och påminner om en engelsk sådan i sin fulla prakt - en magisk plats mitt i villaidyllen! Med sina inslag av stenmurar, genomtänkta utsmyckning, vackra orangerier, mysiga uteplatser, porlande fontän vid dammen, den underbara rosenträdgården och insynsskyddade läge vill man stanna tiden och njuta av det där svårfångade nuet. Låt blicken vandra tillbaka på den stora herrgårdsliknande byggnaden som med sina 8 rum och möjlighet till 6 sovrum lovar gott om plats för familjen. Med sitt nya tak, välvårdade yttre, omdränerade grund, effektiva bergvärmesystem, indragna fiber, bastu, vackra Öländska kalkstensgolv, nya badrum, låga energiklass, tjusiga kakelugn, klassiska fiskbensparkett, möjlighet till vinkällare och väl tilltagna terrass får man nypa sig i armen - drömmer jag? Nåväl, plikten kallar. Ut till bilen som står på den breda uppfarten framför dubbelgaraget. Du svänger ut från uppfarten och i backspegeln ser Du villans lika vackra entrésida med sin marksten, murar, välvårdade trädgård, gedigna omgärdande smidesjärnstaket och inser att Du redan längtar hem igen... Låt drömmen bli sann, innan någon annan vaknar och gör den till sin egen verklighet! Varmt välkommen!


Boarea/biarea
265/31 kvm
Driftkostnad
33 635 kr/år
Tomtarea
1 282 kvm
Rum
8 rum (4-6 sovrum)
Såld
2020-10-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.